Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem hozta soha szóba, hogy boldog párkapcsolatban él?
keresd meg a csajt, és mondj el mindent.
ha vannak bizonyítékok arra, h. udvarolt neked a seác (sms, cset, mail) küldd el a nőnek.
ne légy naiv! azlért nem hozta szóba, mert akkor nem álltál volna vele szóba.
vagy csak szexet akart, és szeretőnek, vagy ki akart szállni a kapcsolatából, és azt tesztelte, te jó lrnnél-e köb. bnőnek.
a nőnek joga van tudni, mekkora görénnyel él együtt.
ezen én is átmentem.
én tudtam, h. van bnője, nekem azt hazusdta, h. szar a kapcsolatuk, és a szakítás szélén állnak.
elhittem, ráfáztam, mert kiderült, h. közben családot alapítottak ők ketten, tehát kamu volt minden, és én hittem neki.
Egyértelműen nem tisztességes szándékra vall.
Én is pártolom, hogy ezt tudja meg a nő.
De csak ha van kézzelfogható dolog a kezedben, amivel alá tudod támasztani.
Szerintem nem biztos, hogy te vagy az egyetlen, akivel ezt megcsinálta.
nézd már, úgy tűnik nem csak velem volt ilyen :D mondjuk nem pont ilyen, de hasonló... mert én eleve tudtam, hogy barátnője van... de olyan bókokat írt, hogy hihetetlen, még soha senki nem írt nekem ilyen szépeket :D azt mondta én vagyok a múzsája, még verset is írt nekem meg ilyesmi... aztán találkoztunk is, és azt is megbeszéltük, hogy fizikailag is van köztünk kémia rendesen... de ennyi történt, felnőtt emberek voltunk(vagyunk) és tiszteletben tartottuk a hosszú ideje tartó, komoly kapcsolatát a srácnak, szóval nyilván nem történt semmi sem... én meg szép lassan, tudatosan eltávolodtam tőle egy kicsit, mert eléggé bejött a srác... de igazából ha valamiért úgy alakult volna, hogy össze is jött volna a dolog vele szerintem végig bennem lett volna az, hogy az én hátam mögött is ezt fogja csinálni...
az meg aztán soha eszembe sem jutott, hogy elküldjem a barátnőjének a beszélgetéseinket... mégis miért tettem volna tönkre 2 ember életét? bár igazából ez is elgondolkodtató, hogy talán joga lett volna a lánynak tudni, hogy a férfi, akivel házasságot meg családot terveznek hogyan is beszél más nőkkel... de én úgy gondolom, hogy ezt nem az én tisztem meglépni, pláne így hogy nem történt köztünk fizikailag tényleg semmi... áldásom rájuk, remélem boldogok lesznek :)
"de olyan bókokat írt, hogy hihetetlen, még soha senki nem írt nekem ilyen szépeket :D azt mondta én vagyok a múzsája, még verset is írt nekem meg ilyesmi... aztán találkoztunk is, és azt is megbeszéltük, hogy fizikailag is van köztünk kémia rendesen... "
ebbe nem szabadott volna belemenned!
ha van benned tisztesség, de gondolom az egódat hízlalta.
és hát nyilván ezért nem szóltál a nőjének, mert tudtad, hogy vaj van a fejeden.
nem hozta szóba, mert kedve volt veled flörtölni, mert tetszettél neki.
Hát volt már ilyen mással is. Nem kell felfújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!