Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy házasságban/párkapcsolatban élve beleszerettetek valakibe? Hogy dolgoztátok fel?
Ugyan, kérlek, ilyen ember még a Földön nem volt. Az meg, hogy miért van több száz oldalnyi kérdés a "Megcsalás" témában, szimpla véletlen.
Persze, hogy jártam így. Próbáltam az illető hölggyel minimálisra csökkenteni a kapcsolatomat, és tulajdonképpen bevált, mert nem lett belőle semmi. Nyilván akkor eljátszik az ember a gondolattal, hogy mi lenne, ha... de utólag, hideg fejjel ez bizonyult a legjobb döntésnek.
#7 nálad a pont!
Rohadtul kevesen néznek ezzel szemben, inkább kamuznak maguknak, a párjuknak.
A házasságkötés után egy évvel szerelmes lettem a kolléganőmbe és ő is belém. Átkértem magam egy másik területre hogy ne találkozzunk, kb 2 -3 év volt míg túltettem magam rajta, állandóan rá gondoltam.
A második esetben a szitu ugyanez volt csak most szeretők lettünk. 2-3 hónap alatt elmúlt a szerelem, fél év után szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!