Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek utàl az a fèrfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek utàl az a fèrfi, akinek nem viszonoztam a közeledèsèt? Èrezhet iràntam mèg valamit ezek utàn?

Figyelt kérdés
2018. dec. 26. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Undor, harag stb. Ezeket érezheti 😀

Persze függ a visszautasìtás módjától.

2018. dec. 26. 23:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes beléd, akkor biztos nem utál, csak tudomásul vette, hogy lepattant rólad, és vagy szomorkodik, vagy továbblép és próbál elfelejteni.

Ha csak "próbálkozott", akkor meg eleve se nagyon érzett semmit, csak bejöttél neki, és megértél egy próbát. Utálni ebben az esetben is csak akkor utál, ha bunkón utasítottad vissza, esetleg megaláztad.

2018. dec. 26. 23:21
 13/16 Rockarc ***** válasza:

Hat a nem viszonoztam az meg nem gaz. De innentol igen eros jelzest kene kuldened neki, hogy ujra kepbe kerulj, mert a pillarebegtetesre nem fog reagalni.

Utalni biztos nem fog, ha egy kicsit is tud gondolkodni, akkor rajon, hogy elerte amit akart, felkeletette a figyelmedet, csak van egy kis fazis csuszas.

42F

2018. dec. 27. 00:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindenki máshogy éli meg és dolgozza fel.

Van aki könnyen veszi, más megbántódik, van aki értéktelennek, kevésnek érzi magát, megint másban haragot és dacot vált ki, van aki utána kizárja.

Ha te keresed a társaságát, akkor látni fogod a reakcióját, hogy örül neked, kellemetlen neki, fél, nem kiváncsi már rád, stb.

2018. dec. 27. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nenutáltéged

Énis igy jártam és mégsemutálom időnkéntszoktam látni és az olyjószokttlenni:D Atekintette mindent..

2018. dec. 31. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon helyzet és emberfüggő. Kéne tudnunk a sztorit és ismerni a férfit.
2019. jan. 6. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!