Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan fogadjam egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam egy olyan ember közeledését, aki büntetett előéletű?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, aki nemrég szabadult a börtönből. Elég ködösen beszélt ezekről a dolgokról, szóval 100%-ig biztosra nem tudom, hogy miért volt bent. Az elmondottak alapján csak annyit tudtam meg róla, hogy volt egy felesége, akivel még azelőtt elváltak, mielőtt börtönbe ment volna. Nem tudom mennyire volt őszinte, de állítólag semmi nagyon durvára nem kell gondolni, csupán csak már nem érezték jól egymás társaságában.

Mindezek ellenére normálisnak tűnik, legalább is abból megítélve, amennyit megismertem belőle. Eddigi életem során még nem volt túl sok kapcsolatom, szóval eléggé tapasztalatlan vagyok (a koromat tekintve nem csak a kapcsolatok de az élet terén is). Lehet naiv vagyok és azért akarom azt hinni, hogy normális, de egyébként meg nem látok túl az álarcán.

Ha pedig nem próbálom ki vele a kapcsolatot akkoe sosem tudom meg hogy milyen ember ténylegesen.

(20/L és 27/F)

2016. okt. 22. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Rendőri felügyelettel.

Amúgy ugye nem valami "Roma Ronaldo" az illető aki szépen elmesélte, hogy "ází zárták be, mer rámfogták ászt ámikor ott se vótam" és most téged hülyít...

2016. okt. 22. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem naiv vagy, hanem szimplán buta, a hapek pedig tudja ezt rögtön. Ugyhogy leginkabb sehogy sem kene fogadnod a kozeledest. Van egy szint ami ala nem kell lealacsonyodni.
2016. okt. 22. 11:42
 3/8 Titusztitusz ***** válasza:
74%
Sehogy...Mivel NORMÁLIS, magára valamit is adó nő BÖRTÖNVISELT ILLETŐKKEL még a mindennapi élet dolgaival kapcsolatos ügyekben sem szokott szóbaállni, nemhogy még "párkapcsolat reményében"...
2016. okt. 22. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Sehogy.

Eszeden vagy!? 27 évesen elvált és börtönviselt, ráadásul nem őszinte veled.

A minimum, hogy elbeszélgetsz a volt feleségével, hátha ő másképp látja, miért váltak el.

Mondjuk mert egy agresszív állat, aki verte? Esetleg pont testi sértésért ült?

Vagy csak sima kisstílű bűnöző, ki lop-csal-hazudik, csak dolgozni ne kelljen.

Esetleg lányokat futtatott, pl. a volt feleségét is.

Szépen felejtsd el ezt az alakot, és szabulj meg tőle addig, amíg lehet!

2016. okt. 22. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem az zavarna, hogy ködösít. Nem börtönviseltnél is zavar ez, hát még így...

Börtönviselteket meg ismerek, semmi bajom velük, nem bántottak senkit, csak sikkasztottak vagy adót csaltak. (Válság kicsinált azért pár embert...)

De ismerek olyat is, aki meg rablásért, de ő szokott verekedni is, de azt is tudom, hogy pl. az egyik nője hozta ki belőle a legrosszabbat...Addig semmi gond nem volt vele.

De sokan szerintem azért ítélkeznek mert csak erőszakos, verekedős cigányokra gondolnak ilyenkor.

2016. okt. 22. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt abból tudni lehet, hogy nem mondja el, miért ült és mennyit, és hazudik a válásáról is.

Ha valami kisebb "botlás", gazdasági bűncselekmény, stb, akkor elmondja.

Valamiért titkolja előtted, mert ha kiderül, akkor ott hagyod.

Akkor mi van, ha nemi erőszakért ült? Drog terjesztésért? Kirabolt egy idős nőt? Nekem gyanús lenne.

Mondjuk én eleve kizártnak tartom, hogy egy börtöntöltelékkel kezdjek. Pl. elsüllyednék a szégyentől, hogy nem találok jobbat.

Ennyire nem kell leadni az igényeidet. :/

2016. okt. 22. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:

#6-tal egyetértek. Ha valami gazdasági ügyletért ült volna, akkor magától elmondaná, hogy még véletlenül se gondolj valami rosszabb, erőszakos dologra.

Igen, naiv vagy. Ebben ködösít, akkor hogyan tudsz neki mást elhinni?

Hát tudod, én inkább nem szeretném meg tudni, hogy milyen ténylegesen. Valószínűleg jobban járnál, ha te sem tudnád meg.

2016. okt. 22. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ha biztosra tudnád hogy miért csukták le akkor ugy könnyebb lenne. Nekem egy haverom nemrég szabadult..azért csukták le mert megvédett egy lányt akivel épp erőszakosan bánt egy csávó. Hozzáteszem nem bántotta a csávót és még neki tört el a karja és úgy csuktál le. (Magyar az illető)
2016. okt. 22. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!