Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhet olyan dolog amibe beleéli magát az ember?
Elég idióta kérdés, tudom... De én úgy tapasztaltam, hogy ha egy kapcsolatba beleéltem magam, hogy lesz belőle valami, sosem lett.
Mindig találkozom valakivel, beleszeretek, jól mennek a dolgok, ismerkedünk és én elkezdek kombinálni, álmodozni, ábrándozni (azt hiszem ez a szerelemhez tartozik...) elképzelem magunkat, hogy milyen csudi jó lesz ha összejövünk és richtig soha nem lesz az egészből semmi. A kérdés az, hogy nálatok (függetlenül attól, hogy most kapcsolatban vagytok e) sikerült már összejönni úgy valakivel, hogy álmodoztatok róla és hetekig, hónapig vártatok rá és összejött és minden happy, vagy csak váratlanul sikerülhet összejönni valakivel, hogy nem ábrándozol, nem számítassz rá?
bilibe lóg a kicsi kezecskéd!
ahhoz, hogy az életed jól működjön, azért tenni is kéne nemcsak éberen álmodozni és szövögetni a nemlétező fantáziákat!
"Ne álmodd az életet, hanem éld meg az álmaidat!"
Nem vetted még észre, hogy azért nem sikerül semmi, mert soha nem teszel azért, hogy működjön pl. egy kapcsolat? Egy kapcsolatot mindig ápolni kell, őszinte mély kommunikáció szükséges bármiről.
Mindennek oka van, semmi sem történik ok nélkül!
Valahol a kettő között...
Túlzottan ábrándozni azért nem szoktam, mert bármennyire is jól alakulnak a dolgok, az idealizált elképzelésekkel úgysem ér fel. Gondolj bele: mikor érzed úgy, hogy csalódtál? Ha a valóság nem találkozik az elképzeléseiddel! Ezért nem érdemes túlzó elképzeléseket táplálni, mert olyankor a csalódás garantált. Olyan nincs, hogy minden pontosan úgy történik, ahogy elképzeltük, ezért érdemes megtanulni annak örülni, ami van.
Ugyanakkor valamilyen szintű optimizmus nyilván elengedhetetlen, különben, ahogy fentebb írták, nem tennénk semmit a kapcsolat alakulásáért tenni.
Az én taktikám: mindig a következő lépcsőfokra koncentrálok. Eddig bevált. Megtanított a jelenben élni, azt élvezni, és nem sok csalódás ért az utóbbi időben.
Én teszek is. Az a baj, hogy lehet, hogy túl sokat...
Mi az amit teszel érte? Kicsit részletesebben leírnád kérlek hogy jobban belelássunk a helyzetbe, hogy jobb válaszokat adjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!