Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhet olyan dolog amibe beleéli magát az ember?
Figyelt kérdés
Elég idióta kérdés, tudom... De én úgy tapasztaltam, hogy ha egy kapcsolatba beleéltem magam, hogy lesz belőle valami, sosem lett.
Mindig találkozom valakivel, beleszeretek, jól mennek a dolgok, ismerkedünk és én elkezdek kombinálni, álmodozni, ábrándozni (azt hiszem ez a szerelemhez tartozik...) elképzelem magunkat, hogy milyen csudi jó lesz ha összejövünk és richtig soha nem lesz az egészből semmi. A kérdés az, hogy nálatok (függetlenül attól, hogy most kapcsolatban vagytok e) sikerült már összejönni úgy valakivel, hogy álmodoztatok róla és hetekig, hónapig vártatok rá és összejött és minden happy, vagy csak váratlanul sikerülhet összejönni valakivel, hogy nem ábrándozol, nem számítassz rá?
2016. okt. 13. 19:54
11/12 A kérdező kommentje:
Aki kiváncsi és lenne türelme pártatlan tanácsot adni kérem szépen írjon privátban. :)
2016. okt. 13. 20:13
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!