Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni azt, hogy egy srác még "ártatlan"?

Figyelt kérdés

Tehát,szűz. Csak a kérdésbe nem akartam belefogalmazni,nehogy emiatt bannoljanak.

Erősen vallásos személyről van szó. 27 éves.

Vannak erre utaló jelek?

2018. dec. 26. 00:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Bírom ahogy bizonyos nők kb menekülnek a még szűz pasik elől . Mint ha ez egy alkalmatlanság jele lenne a férfiaknál , amiért senkinek nem kellenek.
2018. dec. 26. 09:02
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Nekem van egy 29 éves ismerősöm. Soha nem volt még komoly kapcsolata, a családja szerint rövid,vagy alkalmi nője sem volt. Soha senkit nem aludt ott, nem vitt fel bemutatni.

Nem jár olyan helyekre, ahol csajozni lehetne. A munkájának él, szabadidejében jótékonykodik.

Ha nővel, nőkkel beszélget, akkor is csak a munkájáról beszél, nem érdeklődik a másik iránt.

Na szerintem és más szerint is még nemvolt nővel (rosszabb esetben meleg).

2018. dec. 26. 09:10
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos valaszokat!

Kedves utolsó, az ismerősöd milyen területen dolgozik? Tehát az egyháznak él vagy "hétköznapi" élete van?:)

2018. dec. 26. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:
#9 Ok. Tehát pontosan meddig szűz egy férfi?
2018. dec. 26. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha a nőt addig tekintjük annak, ameddig nem hatolt pénisz a hüvelyébe (a többség így definiálja), akkor a férfit értelemszerűen addig, ameddig ő nem hatolt hüvelybe a péniszével. Ez egyébként megközelítés kérdése, nekem például okés lenne az is, ha mától kiterjesztenénk ezt minden olyan tevékenységre, ami a nemi szervekkel való közvetlen érintkezéssel jár, mert „ártatlannak” nem tudnám nevezni azt sem, aki pl. csak a szopáson van túl.

2018. dec. 27. 03:34
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 tehát még te sem értesz egyet a definicióval. Erre voltam kiváncsi. (Ami alapján egyébként minden fiú elveszti a szüzességét születéskor, amennyiben nem császármetszéssel jön a világra)
2018. dec. 27. 09:04
 17/17 anonim ***** válasza:

"tehát még te sem értesz egyet a definicióval. Erre voltam kiváncsi."

Az nem egyetértés vagy egyet nem értés kérdése, hogy mit jelentett ez a szó eredetileg, amikor kitalálták, hanem egy tény. Amivel én nem értek egyet, az az, hogy manapság úgy értelmezzük, ahogyan.

"(Ami alapján egyébként minden fiú elveszti a szüzességét születéskor, amennyiben nem császármetszéssel jön a világra)"

A tiéd alapján meg elveszti a szüzességét minden lány, akinek véletlenül megsérül a szűzhártyája egy rosszul sikerült biciklizés vagy torna gyakorlat következtében, netán a tamponhasználattól. :D A kedvedért pontosítok: ha örömszerzési célzattal nyúlsz más emberhez, akkor nem vagy szűz, nem akkor, ha az urológus megvizsgálja a prosztatádat.

2018. dec. 27. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!