Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak szerintem vonzóbb egy...

Csak szerintem vonzóbb egy ártatlan srác, mint egy tapasztalt?

Figyelt kérdés

Itt azokra gondolok, akiknek meglett volna a lehetőségük, mégsem éltek vele. Mint ahogyan sok fiú örülne, ha ő lehetne a barátnőjének az első, én is erre vágyom titkon.

18/L

2014. dec. 18. 16:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal vonzóbb:D
2014. dec. 18. 16:27
 2/20 anonim ***** válasza:
Mindenki erre vágyik titkon :) Én sokszor nem éltem ilyennel, mert kell az a plussz ami eddig nem igen volt meg :( ( Most kapom majd az ívet meleg vagyok :D )
2014. dec. 18. 16:28
 3/20 anonim ***** válasza:
Szűz vagy?
2014. dec. 18. 16:29
 4/20 anonim válasza:
én ismerek egy ilyen srácot. egy nővel volt eddig az első volt neki de a lány szerint jobban qrt mint a magukat sztároló loserek xd
2014. dec. 18. 16:35
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem is jobban vonz.

Ezt egyedül a pasik nem hiszik el. Abban a tudatban élnek, hogy ők attól lesznek valakik a nők szemében, ha végig kúrnak minden csajt. De rohadtul nem így van.

2014. dec. 18. 16:42
 6/20 anonim válasza:
Én mindig azt hittem,hogy a tapasztalt srácok jobban,és milyen jó lenne előszőr egy tapasztalt sráccal együtt lenni,de a mostani barátom még nálam is tapasztalatlanabb,és nagyon imádom,hogy egy csomó dologban én vagyok neki az első. :D
2014. dec. 18. 17:01
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem meglett volna a lehetőségem prostihoz menni, mert befizettek volna, de inkább kihagytam. Nem a szex körül forog a világ, szóval inkább majd szerelmemmel csinálnám először, ha lesz valaha.
2014. dec. 18. 17:05
 8/20 anonim ***** válasza:

Jó dolog ez.

Mi szüzek voltunk a barátommal és boldog vagyok, hogy én is első voltam neki. Felemelő érzés. Nem baj ha arra vágysz, jó dolog.

2014. dec. 18. 17:59
 9/20 anonim ***** válasza:

Akkor itt most én lehetnék a macsó a magam 26 évével pasiként, hogy még várok az igazira.

Egy éjszakás lehetett volna, csak engem valahogy nem vonzott sosem a szex és más semmi felállás. Ez van, én ilyen vagyok.

Remélem valaki majd csak elfogad ilyennek!

2014. dec. 18. 18:45
 10/20 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Szerintem nemhogy elfogadnának, hanem összetennék a kezüket sokan.

De ezek inkább a visszahúzódó, csöndesebb, egyszerűbb lányok, nem a kirakatpic$ák persze...

2014. dec. 18. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!