Csak szerintem vonzóbb egy ártatlan srác, mint egy
tapasztalt?
Figyelt kérdés
Itt azokra gondolok, akiknek meglett volna a lehetőségük, mégsem éltek vele. Mint ahogyan sok fiú örülne, ha ő lehetne a barátnőjének az első, én is erre vágyom titkon.
Mindenki erre vágyik titkon :) Én sokszor nem éltem ilyennel, mert kell az a plussz ami eddig nem igen volt meg :( ( Most kapom majd az ívet meleg vagyok :D )
2014. dec. 18. 16:28
3/20 anonim válasza:
Szűz vagy?
2014. dec. 18. 16:29
4/20 anonim válasza:
én ismerek egy ilyen srácot. egy nővel volt eddig az első volt neki de a lány szerint jobban qrt mint a magukat sztároló loserek xd
2014. dec. 18. 16:35
5/20 anonim válasza:
Engem is jobban vonz.
Ezt egyedül a pasik nem hiszik el. Abban a tudatban élnek, hogy ők attól lesznek valakik a nők szemében, ha végig kúrnak minden csajt. De rohadtul nem így van.
2014. dec. 18. 16:42
6/20 anonim válasza:
Én mindig azt hittem,hogy a tapasztalt srácok jobban,és milyen jó lenne előszőr egy tapasztalt sráccal együtt lenni,de a mostani barátom még nálam is tapasztalatlanabb,és nagyon imádom,hogy egy csomó dologban én vagyok neki az első. :D
2014. dec. 18. 17:01
7/20 anonim válasza:
Nekem meglett volna a lehetőségem prostihoz menni, mert befizettek volna, de inkább kihagytam. Nem a szex körül forog a világ, szóval inkább majd szerelmemmel csinálnám először, ha lesz valaha.
2014. dec. 18. 17:05
8/20 anonim válasza:
Jó dolog ez.
Mi szüzek voltunk a barátommal és boldog vagyok, hogy én is első voltam neki. Felemelő érzés. Nem baj ha arra vágysz, jó dolog.
2014. dec. 18. 17:59
9/20 anonim válasza:
Akkor itt most én lehetnék a macsó a magam 26 évével pasiként, hogy még várok az igazira.
Egy éjszakás lehetett volna, csak engem valahogy nem vonzott sosem a szex és más semmi felállás. Ez van, én ilyen vagyok.
Remélem valaki majd csak elfogad ilyennek!
2014. dec. 18. 18:45
10/20 anonim válasza:
Utolsó:
Szerintem nemhogy elfogadnának, hanem összetennék a kezüket sokan.
De ezek inkább a visszahúzódó, csöndesebb, egyszerűbb lányok, nem a kirakatpic$ák persze...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!