Csak szerintem vonzóbb egy ártatlan srác, mint egy tapasztalt?
Itt azokra gondolok, akiknek meglett volna a lehetőségük, mégsem éltek vele. Mint ahogyan sok fiú örülne, ha ő lehetne a barátnőjének az első, én is erre vágyom titkon.
18/L
Utolsó: Ne foglalkozz riba*cokkal!
A 26 éves "ártatlan" ;)
21 éves vagyok, ingyen sem mennék el prostihoz..
Mivel még nem voltam nővel jobban hiányzik a dolog érzelmi része..
Léteznek ilyen nők? Hol?
De ahogy látom náluk sem jövök szóba, mert nem volt még lehetőségem amit elszalaszthattam volna.
25
Sziasztok!
Én nem túl rég veszítettem el a szűzességemet. Megtörténhetett volna sokkal hamarabb is, csakis rajtam múlt. Tudtam várni, mert türelmestés kitartó vagyok, közben nyitva tartottam a szemem. Kerestem azt az értékes nőt, akivel szívesen elveszíteném. Meg is találtam és általa nekem az első nagyon jó volt. Én még az elején bénéztam. Ő nagyon türelmes és segítökész volt. Neki már sok tapasztalata volt és nagyon élvezte, hogy "hatalma" van felettem. Iszonyatosan rámentünk az érzéki dolgokra, és mi nem csak szexeltünk egyet, hanem szeretkeztünk! Tapasztalatlanságom ellenére 2-3 alkalom itán a hatalma kiegyenlítődött az enyémmel és... Hát a lepedő ördöge vagyok. :) Szóval szerintem érdemes várni. Személy szerint nem bántam meg, hogy egy tapasztalt lánnyal voltam együtt legelőször és csak azóta is. Bár egyszer szívesen kipróbálnám szűz lánnyal is. Nem szeretnék ebből sem kimaradni. És mivel nekem is nagyon jó volt ezt szívesen viszonoznám a szerencsésnek. :)
Előző vagyok és lemaradt a végéről: 22/F
Bocsi a helyesírási hibákért mobilról félálmosan nehéz pöttögni. :)
" Iszonyatosan rámentünk az érzéki dolgokra, és mi nem csak szexeltünk egyet, hanem szeretkeztünk!"
17#
Tudtommal ezt mindenki érzékien csinálja és mindenki az általad definiált szerelmeskedést folytat. Érzelem nélküli szexben soha nem volt részem és nem is lesz.
Szép dolog megvárni az igazit, mondjuk még írtad, hogy kipróbálnád mással is, de akkor gondolom nem a mostani barátnőd mellett akarod leélni az életed. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!