Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy hadd maradjak háztartásbeli, ne kelljen dolgoznom?
Más eltartott nők hogy csinálják?
Nincs szükség az én fizetésemre.
Vesz nekem ételt, lakhatok nála, utazunk.
Csak zsebpénzért dolgozom alja munkàt.
Érthetetlen ez az egész.
Miért nem vallod be magad, hogy kényelmesen szereted ültetni a kis segged és piszkos a munka?
Te elvárnád, hogy eltartsanak mert lusta vagy dolgozni, de ő nem várhatja el, hogy dolgozz, ahogy ő is teszi - mellékesen jegyzem meg, utóbbi a normális.
Én mélységesen szégyellném magam, ha a párom tartana el, mert feleslegesnek, kényelmesnek, lustának és pofátlan élősködőnek érezném magam.
Egy kapcsolatban két ember megy egy azonos cél felé, ott meg a párod megy egyedül, te meg élvezed a jussát a nagy semmittevéssel. Jöhetsz itt a túlórával meg a fizetéssel és azzal, hogy nem vesznek fel jól fizető munkahelyre, de mivel munkaerőhiány van, és csak tegnap több ezer állás közül válogathattam én magam is, mint pályakezdő, így azt mondom, hogy ez kifogás.
Láttam egy munkát, 8 általános kellett hozzá, 180 ezer forint nettót ajánlottak egy hotelben Budapesten, mint szobalány. Úgyhogy nézz egy kicsit magadba és döntsd el, hogy SugarDaddy van a dologban, az apádat pótoltatod a pároddal, vagy egy lusta és elkényeztetett, kifogásokat gyártó nőszemély vagy. Hozzáteszem, a férfiak nagy része nem tekint nőként arra, akit el kell tartani. Semmi ambíció, semmi életképesség. Nulla.
De tényleg hogy a francba lehet így élni? Akarsz venni valami olyan dolgot ami "luxus", vagy el akarsz menni barátokkal valahova és akkor odaállsz a párod elé, hogy adjon rá pénzt? Persze, aki többet keres az akkor adjon bele többet a háztartásba stb, teljesen logikus. De az, hogy az utolsó 5 forintig mindent ő vegyen a párjának baromi nagy túlzás. A te saját céljaidat miért a párod fizesse?
És arra válaszolj már, hogy mi lesz veled a párod nélkül. Mert hogy valóban konkrétan mész az utcára. Vagy olyan helyzetben szeretnél élni, hogy a párod félrekúr, megaláz, tulajdonképpen azt tesz veled amit akar, mert nélküle éhen halnál? Bele sem gondolsz, hogy mennyire kiszolgáltatott vagy? Ha most lusta vagy jobb munkahelyet keresni akkor 10 év múlva szerinted hova fognak fölvenni jó formán 0 munkatapasztalattal? Majd ha a párod lábtörlőnek használ vagy egyszerűen szakít veled és mehetsz ahova akarsz akkor meg megy a siránkozás.
Igaza van #33-nak, nagyon is.
Én egy semminek érzem magam 4 éve, ne akard ezt àtélni.
Úgy vàrom a januàrt, a munkát mint a messiàst!
Kiszolgàltatton nem élet az élet.
Hidd el, hogy nem rosszindulatból mondom, hanem tapasztalatból.
#33. Háztartásbeliként mindig megcsinálnám az otthoni teendőket, ellátnám a gyerekekkel való feladatokat. A párom helyett is, aki az otthoni munkavégzés helyett tudna a munkahelyen többet dolgozni és több pénzt hozni haza.
A munka nem korlátozódik le a munkahelyi 8 (10-12) órás teendőkre.
“vagy el akarsz menni barátokkal valahova és akkor odaállsz a párod elé, hogy adjon rá pénzt? ”
Soha nem tudnék barátokkal menni sehovà, ők sem kaptak jól fizető állást. Eladók/tanárok/műkörmösök/dadusok.
Nem járunk el fizetős programokra.
"A párom helyett is, aki az otthoni munkavégzés helyett tudna a munkahelyen többet dolgozni és több pénzt hozni haza."
Ha esetleg ez összejön, akkor vegyen neked egy ásd el magad felszerelést is, mert abszolút megérettél rá.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!