Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy hadd maradjak háztartásbeli, ne kelljen dolgoznom?
Más eltartott nők hogy csinálják?
Nincs szükség az én fizetésemre.
Vesz nekem ételt, lakhatok nála, utazunk.
Csak zsebpénzért dolgozom alja munkàt.
#10. Hol van aki ilyenbe belemegy?
Neten mindig olvasom, hogy milyen sokakat eltartanak, de csak olyan férfiakkal találkozom személyesen, akik azt akarják, hogy dolgozzon a párjuk.
Ha nem vagytok házasok nem is értem ezt a kérdést.
Ha házasok vagytok és szeretnétek gyereket, addig bírd ki, mert legalább akkor az adód alapján jár az ellátás is.
És otthon mit csinálnál? Mer 1-2 hétig poén. Aztán az unalomtól elkezd az ember a pénz s.ggére verni, ennyire meg azért gondolom nem gazdag a párod.
És ha 4 órába mennél el dolgozni valahova? Vagy egy olyan melóba amit szeretsz, és mindegy, mennyit fizet?
Komolyan mondjuk nem is értem ezt a kérdést, olyanra akarnád rávenni amit tudod hogy nem akarna... akkor meg miről beszélünk??
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha vállalja a női szerepet (nem rabszolga) és a szexet nem jutalomfalatnak gondolja, emellett partner, készséggel eltartanám.
32/f
“És ha 4 órába mennél el dolgozni valahova? Vagy egy olyan melóba amit szeretsz, és mindegy, mennyit fizet?“
Nincs ennyi munka.
Gyerekkel otthon maradni.... csupán 2 év.
Komolyan itt úgy feltudnak háborodni azon,ha vki nem akar dolgozni. Szánalmas. Meg is értem,ha nem akar!!!
Mondjad a párodnak,hogy te otthon elvégzel minden munkát,vásárolsz,kiszolgálod stb
Ne akarj otthon maradni, ezt szívből mondom.
Én lassan 4 éve itthon vagyok, becsavarodtam, a kapcsolatunk ràment, egyszerűen nincs a hàzban annyi tennivaló, hogy kitöltse a napjaimat, a lànyom meg napközben ugye suliban van.
Mellesleg rettenetesen pocsék kiszolgàltatva érezni magad.
Őszintén írtam amit írtam.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!