Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy hadd maradjak háztartásbeli, ne kelljen dolgoznom?
Más eltartott nők hogy csinálják?
Nincs szükség az én fizetésemre.
Vesz nekem ételt, lakhatok nála, utazunk.
Csak zsebpénzért dolgozom alja munkàt.
Azert ne lepodj meg ennyire, hogy erre ugrik a parod, tipikus voros vonal. En se turtem/turnem. Felnott ember tartsa el magat.
42F
#20. Sport, hobbi, főzés a családra, gyerekkel tanulás, különórára/sportra/barátokhoz cipelés, annyi ötletem van!
#21. Ha a fizuja a töredéke annak amit keresel, mégis minek?
“Komolyan itt úgy feltudnak háborodni azon,ha vki nem akar dolgozni. Szánalmas. Meg is értem,ha nem akar!!!”
Persze, kötelező túlóra, hétvégén is, fizetetlen túlóra...
A főállás az utazással heti 55 óra... úgy, hogy a közös kasszába nem kell az a havi 100 ezer amit a nő kap.
Mindenki más típus, van akinek kell az eljárás, van aki jó otthon.
Kozmetikát, szoláriumot, fodrászatot, műkörmösséget, vagy valami mást nem akarsz nyitni otthonról?
Ha nem, akkor próbálj meg ráállni, hogy a hobbijaiddal keresel pénzt. Nem hiszem, hogy a párodnak az eljárás hiányzik, akkor arra kell rámenned, hogy pénzt csinálj, még ha kevesebbet is, mint ő, mert ez láthatóan nem zavarja.
Tudod te milyen pocsék, hogy ô most épp céges bulin, a lànyom apjànàl van, én meg örülhetek, hogy nincs munkàm?!
Rettenetesen szr érzés.
Igen, élvezhetem az aranykalitkàt amiben élek.
Hàt nem élvezem!
Ne akarj otthon maradni mondom, mert neked lesz rossz.
#23. Kisebbségérzet, amit érzel.
Ez nem abból fakad, hogy vannak nők, akik nem járnak el dolgozni.
#26. A párom elhívott “nem akármilyen” céges karácsonyra (3 óra alatt 50 ezret költöttünk a cég számlájára... lazac, kaviár, pezsgő). Mikor dolgoztam a céges vacsorán hamburgert kaptunk 3 feltéttel (1200 ft volt a hamburber + 300 ft a feltétek.)
Nàluk senkinek nem megy a pàrja.
Elhiszem, hogy szeretnél otthon maradni, egy darabig oké is, de elkezded unni a mindennapokat, hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!