Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ha nem sminkelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Nők, ha nem sminkelnétek magatokat és nem használnátok photoshopot, ugyanolyan sikeretek lenne a férfiak körében?

Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
A többi nő nevében nem tudok mit mondani, de én sosem használtam photoshopot, smineklni sem sminkelek gyakran. Nem vagyok sikeres a férfiaknál - abban az értelemben legalábbis nem, hogy nem futnak utánam öten és nem néznek mrg az utcán naponta tízen... De amikor párkapcsokatról van szó, sosem volt gondom ezzel - nyilván volt, aki nem akart tőlem senkit, ez van. Jelenleg avn egy teljesen jó kapcsolatom, és én ezt sikernek könyvelem el.
2018. dec. 17. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom, minthogy most sem sminkelem magam a mindennapokban és a photoshopot még életemben meg sem nyitottam, mégis elég sikeres vagyok a férfiak körében :D

Aki élőben jó nő, az nem a photoshoptól meg a sminktől lesz az...

2018. dec. 17. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen
2018. dec. 17. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

alapban max egy tusvonal ...

nem tudodm használni a képszerkesztöt

szal igen ugyan olyan sikerem lenne :D

2018. dec. 17. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen. Nem tudom, melyik ferfi hiheti azt, hogy alapból feketére kihúzott cicaszemem van. A párom csomószor nézi, amikor lemosom a sminkem, valamiért őt ez érdekli és mindig mondja, hogy nem kellene sminkelnem, mert neki úgy is tetszem.
2018. dec. 17. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Utálom a sminket.Amikor néha mégis használok,azt mondják jobb vagyok nélküle :D
2018. dec. 17. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
nem.
2018. dec. 17. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Photoshopot nem használok, sminkelni imádok.

Egyáltalán nem vagyok sikeres a fiúknál, soha nem volt kapcsolatom, és nem kellek senkinek, még szexre se. Mondjuk nem is keresem egyiket se.

Egyébként szerintem sikeresebb lennék, ha nem sminkelnék, mert a fiúk a természetes lányokat szeretik. De nem érdekel, nem azért sminkelek, hogy jobban nézzek ki, akkor csak alapozót, korrektort, és spirált használnék. Azért sminkelek, mert imádom csinálni, illetve, hogy megmutassam, hogy mit tudok, mert jó vagyok benne. :D Ha emiatt egyedül maradok, nem érdekel, legalább jól érzem magam.

2018. dec. 18. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!