Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha nem sminkelnétek magatokat és nem használnátok photoshopot, ugyanolyan sikeretek lenne a férfiak körében?
Gyanítom, minthogy most sem sminkelem magam a mindennapokban és a photoshopot még életemben meg sem nyitottam, mégis elég sikeres vagyok a férfiak körében :D
Aki élőben jó nő, az nem a photoshoptól meg a sminktől lesz az...
alapban max egy tusvonal ...
nem tudodm használni a képszerkesztöt
szal igen ugyan olyan sikerem lenne :D
Photoshopot nem használok, sminkelni imádok.
Egyáltalán nem vagyok sikeres a fiúknál, soha nem volt kapcsolatom, és nem kellek senkinek, még szexre se. Mondjuk nem is keresem egyiket se.
Egyébként szerintem sikeresebb lennék, ha nem sminkelnék, mert a fiúk a természetes lányokat szeretik. De nem érdekel, nem azért sminkelek, hogy jobban nézzek ki, akkor csak alapozót, korrektort, és spirált használnék. Azért sminkelek, mert imádom csinálni, illetve, hogy megmutassam, hogy mit tudok, mert jó vagyok benne. :D Ha emiatt egyedül maradok, nem érdekel, legalább jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!