Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elnézést, ha esetleg megbántok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést, ha esetleg megbántok ezzel valakit: de egy 45 év körüli nő nem fullad ki hamar a szexben?

Figyelt kérdés

Talán botorság ilyet kérdezni, de nincs más választásom, ugyanis nekem ez egy teljesen ismeretlen világ.

Idén múltam 30 éves, eddig csak tizen-huszonéves lányokkal volt dolgom. A fitnessmodelleket leszámítva az átlag 40-es nő olyan fáradékonynak, gondterheltnek tűnik. Mivel én tele vagyok energiával, nem tudom, hogy tudná-d tartani velem a tempót.

2018. dec. 16. 18:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjad már a tizen huszon éveseket, azok kezdők, legtöbbel azt csinálsz amit akarsz.

Az a 40-es aki szereti a szexet, meg fog hajtani mint singer a varrógépet. Tapasztalat részemről legalább is ez.

2018. dec. 16. 19:04
 22/26 anonim ***** válasza:
4%
Itt bármilyen korú nőre kérdezel rá, úgyis az lesz a válasz, hogy ugyan, azok a legjobbak.
2018. dec. 16. 19:10
 23/26 anonim ***** válasza:
40-es vagyok és nem vagyok leharcolt meg gondterhelt.Jó,egy szar munkanapba belefàrad az ember.De szexben még nem fàradtam ki.Ami jó,az engem nem fàraszt.Szerintem most jobb,mint tizenéves kor körül.Jobban ismerem a sajàt igényeim és a férfiakét is.Magabiztosabb,tabumentesebb vagyok.Külsőmmel is elégedettebb vagyok mint akkor.Igen.Jobban nézek ki 40 évesen mint tizen huszon évesen voltam.
2018. dec. 16. 21:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha mindig tizen-huszonévesekkel vokt dolgod, akkor nyilván továbbra sem jelent gondot ilyen csajokat felszedned, úgyhogy a kérdés egyébként sem érint.
2018. dec. 16. 23:25
 25/26 Rockarc ***** válasza:

Ugye tudod, hogy az elsportolok siman le tudjak adni azt a teljesitmenyt, amit fiatal korukban, csak a regeneralodasuk csokken es ettol megno a serules eselye. Tehat CR7 barmikor tonkre tudna verni a spanyol elvonalat, de nem heti 2 meccs utemben. Inkabb 2 hetente egy meccs. Es itt elsportolokrol beszeltunk, nem sexrol.

Jatszad csak a bikat, majd helyretesznek a 40-es nok. :)

42F

2018. dec. 17. 01:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Szóval nàlad a szex az egy sport...

Hàt akkor nem csoda,ha fiatal lànyokkal jössz össze.40-es nőknek ennél több eszük van.Jobban megnézik, kivel kezdenek.

2018. dec. 17. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!