Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, elnézést, hogy ide irok, de mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Előző munkahelyem megszünt ,ahol nem voltam bejelentve.És fizetést sem adtak meg ami egy és fél hónap volt.Most találtam egy másik munka helyet ahol aztmondták,hogy egyszerűsített foglalkoztatásba lennék,de ma megkérdeztem,és azt mondták csak jővő hónaptólmost mit csináljak?kocoljak vagy maradjak?Mert bennem van a para hogy megint fozetés nélkül maradok a számlám növekszik,igy fiatal nőkent a testveremnek is tartozok,adossaggal vagyok teli és méga szüleimnél lakok,és ezt a meg aláztatásba isrésuesültem röviden ennyi ami eszembe jutott,ti maradnátok vagy mennétek.Az adatokat eljérte adoszam,taj,egy adatközlzö lapon adatközlö lapon volt2015. nov. 24. 20:53
1/8 anonim válasza:
Én a helyedben beszélnék a többi dolgozóval, hogy ők mit tapasztalnak. Finoman kipuhatolnám, hogy milyen a vezetés. Náluk őszintébb véleményt ha jól kérdezed meg őket szerintem nem kaphatsz senkitől.
2/8 A kérdező kommentje:
Akikel beszeltem ma azok is harom hete vannak ott,többiekel aki ceges az meg be van szerintem mar,de velük ritkan talizok,mert en delutanos vagyok
2015. nov. 24. 21:12
3/8 anonim válasza:
Milyen végzettséged van? Hány éves vagy? Milyen típusú munkáról van szó?
Ezek a kérdések azért lehetnek fontosak, mert így pontosabb képet kapunk arról, mennyi esélyed van a munkaerőpiacon, milyen könnyen találhatsz másik munkahelyet stb.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez ,hogy jönn ide,nem is ez volt a kérdés szorgalmas lány vagyok,más is talál munkát ,nehezen én ,meg ez nem a végzettségtöl függ aki meg dolgozott a pénzért az alap,hogy megjapja a fizetést,de arrol nem én tehetek,hogy nem jelentett be.
2015. nov. 25. 08:37
5/8 A kérdező kommentje:
Mind 1mien munka,senki sem dolgozik ingyen
2015. nov. 25. 08:37
6/8 A kérdező kommentje:
Meg csak gyári melok vannak
2015. nov. 25. 08:38
7/8 anonim válasza:
"de arrol nem én tehetek,hogy nem jelentett be."
Miért, akkor mégis ki tehet róla? Nem kell ilyen munkát elvállalni, és akkor nem fogsz pofára esni. Nagyon naiv vagy, és az alapján, hogy a kérdéseimre (amikkel segíteni akartam neked, hogy a válaszok után konkrétabb tanácsot adjak) ilyen értetlenül reagáltál, látszik, hogy buta is vagy. Oldjad meg akkor egyedül.
8/8 anonim válasza:
Ott a pont a 7.-nél. Azért is merek ilyen kijelentést tenni, mert én személyesen is ismerem a kérdezőt. Felesleges neki, bármiféle kommentett , segítséget nyújtani csak támadásnak veszi. Egyből önfényezésbe kezd, ahogy az a sorokban is fellelhetőek voltak. "Én rendes, fiatal , dolgos nő vagyok." Mellesleg rossz kategóriába írtad, amúgy érettségije van de hogy hogyan szerezte, az már jó kérdés biztos nem az eszével, max az anyja pénzével. Hisztis, gyerekes és már 30éves de még az anyjával lakik. Ez nem is baj semmi baj nincs evvel, röviden ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!