Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit csinálnátok azután ha ilyent tennétek egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Nagyon sokáig együtt voltunk (évekig) és őszintén szerettük egymást egyszer volt egy szünet (szakított) de azóta csak még jobb lett, tényleg megtettem mindent a srácért,törődtem vele és egyik napról a másikra flegma lett, nem akart velem találkozni,bunkón beszélt velem,ha elsírtam magam lecseszett. Ez hetekig így ment,miután 2hét után taliztunk és mondta hogy ő nem tudja kimutatni az érzéseit és rá akar jönni hogy mit érez stb és hogy neki idő kell. De azt is mondta hogy szeret. Pár napra rá telefonban(!!!!) szakított és nem is érdekelte hogy mi van velem,míg azelőtt minden érdekelte velem kapcsolatban. Én kerestem mindig és ha megkérdeztem hogy szeret azt mondta nem tudja és azt sem hogy még újrakezdhetjük-e. Ezek után összefutottam a húgának a barátjával akivel nagyon jóban van és elmondta neki a volt barátom hogy nem is szeretet engem csak hazudta nekem. Teljesen kiborultam. Felhívtam és azt mondta hogy erre nem akar semmit mondani és hogy nem akart megbántani. Egyszer már csinált ilyent(bunkó volt, szakított) és nagyon sokat könyörgött hogy megbocsássak neki. Tudja hogy nagyon nagyon megbántott. Szerintetek ezek után soha nem lesz lelkiismeret furdalása,és ezúttal nem akar bocsánatot kérni? Megalázkodtam előtte mindig, lehet hogy ha nem teszem(nem keresem) akkor rájön hogy azzal mit tett aki a legjobban szerette?2015. aug. 3. 13:50
1/2 anonim válasza:
Tippelek, vagy 16 éves vagy, vagy pedig ez az első kapcsolatod. Ha a birtokláson kívül más is érdekelne, észrevennéd, hogy nem boldog melletted. Nem fogja megbánni, sőt, egész életében örülni fog annak, hogy végre szakított veled, és tartani is tudta magát a döntéséhez a megszokás ellenére. Ha nem hívod, hamarabb megnyugszik, ha hívogatod, akkor még jól meg is gyűlöl és még bunkóbb lesz veled. Te is örülni fogsz, amint lesz egy jó párkapcsolatod, és megtudod, milyen a viszonzott szerelem. Addig pedig fogadd el, hogy az érzelmeket nem lehet befolyásolni. Ez a felnőtté válás része.
2/2 anonim válasza:
Ha szeret keresni fog, hidd el. Most kemény, mert úgy van vele, hogy tudja hogy odáig vagy érte. Adj neki 1-2 napot aztán majd megy utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!