Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet meghódítani egy olyan férfit akinek van párja?
Látom van itt pár keserű nő, akit megcsaltak, és most azt hirdeti, hogy minden férfi megcsal minden nőt. :D
Hát nem mind ilyen. Én is ismerek bőven olyanokat, akik simán félremennek, meg olyanokat is, akik nem. Utóbbinál pedig még jó képű is a srác, és hiába lett volna rá lehetősége, nem csalta meg a nőjét egyszer sem.
Pláne, ha a szexet megkapja a párjától, akit szeret. Nem mindenki él ám ellaposodott, kiüresedett, szexnélküli házasságban. Ott nyilván több eséllyel mennek félre, ez ilyen. (És most nem azt írom, aki szimplán nem bír a vérével,, mert nyilván ilyen is van, de elárulom a kisebb hányada, és az amúgy is tényleg minden nőt megcsal. Ismerem ezt a fajtát is.)
3# Csak a saját nevedben beszélj !
És hogy válaszom is legyen engem nem lehet pl sehogy ha kapcsolatban vagyok számomra nagyon fontos a becsületem pedig volt kísértés nem is egy kettő talán egy fétis vágyamnak volt a legnehezebb ellenállni de a párom fomtosabb volt anno meg ha lenne most is . 39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!