Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet meghódítani egy olyan férfit akinek van párja?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tetszem neki, de nem lép semmit. Nyilván hűséges és jól megvannak. Volt, hogy megölelt, megérintett.
2018. dec. 14. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha szereti a párját, akkor akármit csinálhatsz, nem fogja elhagyni. Egy ölelés meg bőven belefér a baráti halmazba.
2018. dec. 14. 15:43
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek az első válaszolóval.

Miért nem szabad férfit keresel magadnak? Gerinced van? Anyád mit tanított neked?

2018. dec. 14. 15:45
 3/13 anonim ***** válasza:
21%

Ideig-óráig tud nemet mondani, de fel fogja adni. Szexre mindenki kapható.

Nincs az a szerelem, ha a f.s.z feláll.

2018. dec. 14. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan leállnál egy olyan pasival, akit el lehet csábítani a párja mellől? Aztán gondolom mosolyogva asszisztálnál hozzá, amikor tőled csábítja el valaki. Úgy fest ez az ember viszont tényleg normális, úgyhogy hiába vergődsz, egy ilyen lotyónak nem lesz nála esélye.
2018. dec. 14. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy tetszel neki nem jelent az ég világon semmit. Nekem is sok ember tetszik külsőleg, de ettől még a páromat szeretem és nem dobnám fel a kapcsolatomat csak azért mert épp találkoztam valakivel aki külsőleg számomra tetszik.
2018. dec. 14. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

Kedves utolső, légyszi ne vonj minden férfit egy kalap alá.

Az én férjemet is könyékeztek meg kolléganők, mert jó pasi és jó apa na meg nem mellesleg van pénze is. Soha egyiknek se volt nála esélye. Meghallgatta őket, max megölelte őket vigasztalásból de ennyi. Nem mindenkit irányít a farka.

2018. dec. 14. 15:53
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy tényleg tetszel neki, kapcsolatban sem vak az illető. Azonban ez nem jelenti azt, hogy félre fog menni a kedvedért, vagy hogy elhagyja a párját, mert beüt a hűség. Ha pedig nem üt be, akkor Téged is ugyanúgy megcsalna vagy elhagyna valaki másért. Párkapcsolatban lévő embereket, akár férfi, akár nő, nem bolygatunk.
2018. dec. 14. 15:53
 8/13 anonim ***** válasza:
44%

Jó pasi, jó apa, jól keres...

... és jó színész. 😆

2018. dec. 14. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Sok lett a szilásgombóc. Meghívod elpusztítani.
2018. dec. 14. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:

8-as tudod van aki gyerekkorában átéli milyen az ha az anyját folyamatosan megcsalják, megalázzák a házasságban és épp ezért ő soha nem tenné meg azzal akit szeret. Inkább elválna ha már nem érezne irántam semmit.

Ezért nincs esélye senkinek nála.

2018. dec. 14. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!