Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy ilyen férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy ilyen férfit meghódítani?

Figyelt kérdés

Van egy srác az egyetemen, aki nagyon szabadelvű,független és titokzatos. Már jó ideje nincs párja, pedig sokaknak tetszik. A legutóbbi barátnőjével azért szakított,mert az túlságosan be akarta korlátozni.

A fiú egyébként nagyon intelligens,művelt, őszinte és szókimondó, első ránézésre nagyképű egoista bájgúnárnak tűnik, de valójában egy nagyon jószívű,kedves,előítéletmentes ember, aki mindenkiről a legjobbat feltételezi. Soha senkiről nem mond rosszat a háta mögött, van benne valami megmagyarázhatatlan tisztelet. Olyan egyedi személyisége van,jellegzetes szokásai, látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében, egyedül is jól elvan meg társaságban is. A lányok egy jó része belé van zúgva, még olyanok is,akiknek párjuk van. Nekem hogy lehetne esélyem egy ilyen fiúnál.

2018. okt. 18. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha férfivé operáltatod magad.
2018. okt. 18. 20:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Én tetszem neki egyébként,sokat bókol, látom a szemén, hogy bejövök neki, csak szerintem semmi komolyat nem akar tőlem, csak simán szexelni.
2018. okt. 18. 20:32
 3/14 anonim ***** válasza:
30%

Akkor éred el őt, ha elérhetetlent játszod :)

Mutasd meg neki, nem vagy könnyű préda .

Az eszeddel, jellemeddel,nyitottságoddal varázsold el .

De csak szexre ne add oda magad .

Vaaagy mond meg neki. Lehet ő bármennyire okos meg tökéletes ,egy férfi sem érti a virágnyelvet , és a szempilla rebegtetést .

Csak a szavakat .

2018. okt. 18. 20:47
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

"legutóbbi barátnőjével azért szakított,mert az túlságosan be akarta korlátozni."

"Soha senkiről nem mond rosszat a háta mögött"

Aha, értjük.

Térdelj le neki a helyi kocsma wc-jében, aztán ha lelép, mert "szabadelvű, független", akkor sírj a gyakorin, hogy minden férfi bunkó :D

2018. okt. 18. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sok nő bejön neki és sokaknak bókol. Mondjuk ha olyan szabadelvű, akkor vagy vállalod, hogy másokkal osztozol rajta, vagy elengeded.
2018. okt. 18. 20:51
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Ékes példája a kérdés annak, hogy a nők végtelenül naívak és könnyen megvezethetők. :D Mindig jobbat látnak bele egy bájgúnárba, mint amilyen valójában. Nőjj fel Béjbé!
2018. okt. 18. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

"Lehet ő bármennyire okos meg tökéletes ,egy férfi sem érti a virágnyelvet , és a szempilla rebegtetést ."

Ennek fényében érdekes, hogy miért próbálkoznak mégis sokan ilyesmivel...

8/14 A kérdező kommentje:
Az mennyire gáz egyébként, hogy én ismerem az egyik exét, akivel utoljára együtt volt? Nem vagyok jóba a lánnyal, csak ismerjük egymást. 2 évig voltak egyébként ők együtt.
 9/14 A kérdező kommentje:
és sosem csalta meg a barátnőjét, teljesen hűséges volt hozzá végig.
2018. okt. 18. 20:54
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

"és sosem csalta meg a barátnőjét, teljesen hűséges volt hozzá végig."

Ennél nevettem egy jó nagyot.

2018. okt. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!