Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen férfit meghódítani?
Van egy srác az egyetemen, aki nagyon szabadelvű,független és titokzatos. Már jó ideje nincs párja, pedig sokaknak tetszik. A legutóbbi barátnőjével azért szakított,mert az túlságosan be akarta korlátozni.
A fiú egyébként nagyon intelligens,művelt, őszinte és szókimondó, első ránézésre nagyképű egoista bájgúnárnak tűnik, de valójában egy nagyon jószívű,kedves,előítéletmentes ember, aki mindenkiről a legjobbat feltételezi. Soha senkiről nem mond rosszat a háta mögött, van benne valami megmagyarázhatatlan tisztelet. Olyan egyedi személyisége van,jellegzetes szokásai, látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében, egyedül is jól elvan meg társaságban is. A lányok egy jó része belé van zúgva, még olyanok is,akiknek párjuk van. Nekem hogy lehetne esélyem egy ilyen fiúnál.
Én írtam a szempilla rebegtetést .
Miért talán nem így van?
Értik a férfiak?
NEM .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!