Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek a távolságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a távolságban?

Figyelt kérdés

Szerintetek működik egy kapcsolat, ha egyikünk Budapesten a másikunk vidéken 150 km-es távolságra van?

Mit gondoltok erről? Érdemes energiát fektetni vagy elindítani bármilyen szálat is?

A válaszokat előre is köszönöm!

L.

2018. dec. 12. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
De ennek valamikor vége lesz, vagy ez örökre így nézne ki? Ez a kérdés. Mert a legtöbb távkapcsolat, ami sikeres, úgy néz ki, hogy a felek tudják, hogy a távolság nem örökre lesz meg köztük, hanem egy idő múlva át fogják hidalni, akár hónapok, akár nagyon maximum pár év múlva. Ha ez megvan, akkor működhet.
2018. dec. 12. 09:15
 2/13 A kérdező kommentje:

Én magam is úgy gondolom, hogy előbb utóbb valamelyik fél többet szeretne, de inkább mindkettő és erre megoldás kellene találni.

De vajon milyen hosszú időt bír ki egy kapcsolat ekkora távolságnál? Mert az hogy nincs fizikai kontakt, az megölheti a kapcsolatot. Nem? Vagy rosszul gondolom?

2018. dec. 12. 09:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Most mondták.

Ha tudjátok,hogy meddig lesztek ìgy,akkor máshogy fogjátok értekelni ezt a helyzetet.

Voltam 2 évet párkapcsolatban,a távolság köztünk 250km volt.

1-2 hetente találkoztunk,kibírtuk,boldog párkapcsolatban élünk azóta is,de már egy fedél alatt.

2018. dec. 12. 09:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy van pozitív példa rá!!! Tényleg!!!
2018. dec. 12. 10:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Én 1 évig bírtam távkapcsolatban, ezután közelebb költöztem a barátnőmhöz. Szakítottunk végül, de nem emiatt. A költözés jó ötlet volt, mert 1 év távkapcsolat után már igencsak hiányoltuk egymást.
2018. dec. 12. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

2.

Ja hogy semmi tervetek a jövőre, csak majd lesz valahogy. Hát nem, így akkor majd nem lesz sehogy. Mindketten jól érzitek majd magatokat a saját lakhelyeteken és a másiktól várjátok majd, hogy hozzátok költözzön, de az nem fogja megtenni.

2018. dec. 12. 10:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Én egy évig voltam az exemmel távkapcsolatban, két hetente taliztunk, nehéz volt, de nekünk a szemünk előtt volt, hogy én egy év múlva oda megyek egyetemre ahol ő lakik. Utána még két évig együtt voltunk, de vége lett. Én is azt mondom mint a többiek, ha tudjátok, hogy ezt csak x ideig kell kibírni így akkor működhet, de ha csak összejöttök majd lesz valahogy alapon annak nincs értelme. Egy távkapcsolatba csak komolyabb érzelmekkel érdemes belevágni különben nem fog menni.
2018. dec. 12. 10:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én fél éve vagyok távkapcsolatban a barátommal. Ő levelezőn egyetemre jár plusz gyakornoki állása van, ami moatt nem tud közelebb költözni, nekem meg az egyet nem engedi, illetve mo fiatalok is vagyunk (19,20), így egyelőre az összeköltözés sem játszik. Viszont neki ez az utolsó éve egy BA képzésen, a gyakornoksága meg egy év múlva fejeződik be, akkor van rá esély, hogy feljöjjön Budapestre. (Nekem még idő, mire végzek az egyetemmel, tanárszakos vagyok). Nekünk egyelőre nincs problémánk ebből, mondjuk hetente, kéthetente tudunk találkozni.
2018. dec. 12. 10:28
 9/13 A kérdező kommentje:

Mi ismerkedésünk elején vagyunk. Én 30 Ő 41.

Ez még tudom, hogy az eleje, de előre kell gondolkodnom, hogy belemélyedjek -e jobban, vagy inkább engedjem el a dolgot?

Neki már van egy 5 éves kislánya, amivel bajom nem lenne. Csak a távolság zavar. Szeretem a fizikai kontaktot a másikkal, a spontán dolgokat és ezt hogy tudnám kivitelezni? Nem helyettesíti mindig a telefon, vagy az írás. Engem csak ez zavar.

De maga a férfi személye nekem nagyon bejön, jól profin működünk a szexben is, egyedül a távolság mérgezi a helyzetünket. Ettől vagyok szomorú. :-(

2018. dec. 12. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Ez távolság?! 1200 km-t hidaltunk át sikeresen, pedig teljesen reménytelennek tűnt.
2018. dec. 12. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!