Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek a távolságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a távolságban?

Figyelt kérdés

Szerintetek működik egy kapcsolat, ha egyikünk Budapesten a másikunk vidéken 150 km-es távolságra van?

Mit gondoltok erről? Érdemes energiát fektetni vagy elindítani bármilyen szálat is?

A válaszokat előre is köszönöm!

L.

2018. dec. 12. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk egy évig, amíg máshol laktam, működött a 300 km. De éltetett minket az, hogy tudtuk, hogy vége lesz a távolságnak belátható időn belül.
2018. dec. 12. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha van közös jövőkép arra vonatkozóan, hogy mi lesz ha komolyabbra fordul a dolog, akkor működhet. Ha nem, akkor fölösleges kínozni magatokat.

Abszolút kapcsolat és egyén függő szerintem, hogy meddig lehet egy hétvégi kapcsolatot bírni. Én semeddig nem bírom, mert ez azt jelentené, hogy minden hétvégémet vele akarnám tölteni, ami fizikai képtelenség, hisz néha a családomhoz is haza kéne utaznom, a barátaimmal törődni, a kutyámat oltásra vinni, stb. Egyszóval nem tudok mindig hozzá utazni és ő sem tudna mindig hozzám jönni. Akkor mi lenne? Eltelne 2-3-4 hét úgy hogy nem találkozunk? Nekem ez nem volt oké soha. Néhány hónap alatt ráment a kapcsolatunk egymás hiányára.

2018. dec. 12. 17:22
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én is ugyanígy érzek, ahogyan azt fent leírtad. Én is a szívem mélyén kevésnek érzem, hogy csak hétvégén találkozzak vkivel. Többre vágyom.

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2018. dec. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!