Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki fél a szerelemtől?
Szerintem létezik ilyen. Lehetőség szerint én pl. kerülöm a szerelmet. Többször volt már olyan, hogy megismerkedés után azért nem jöttem össze valakivel, mert éreztem hogy szerelmes lennék bele. Ezt nem akartam, mert szeretem ha kezemben van az irányítás, és nem akarom komplikálni az életemet, így inkább lepasszoltam a lányt. Akikkel tartósan együtt vagyok, azokat nyilván szeretem (és ezt nyilván elvárom a lánytól is), de nem vagyok beléjük szerelmes, és ez lényeges dolog. Így mindig az én kezemben van a kontroll, és nem érhet nagy meglepetés és fájdalom...
2018. dec. 7. 10:51
Sok ilyen létezik. Ha szerelmes vagy akkor nagyobb fájdalmat tud okozni a másik, erősen éled meg az érzéseket. Kicsit mintha bipoláris lennél. Ha éppen jó akkor nagyon jó, de ha valami baj van akkor meg nagyon rossz. Sokan félnek ettől, félnek attól, hogy fájni fog így inkább a jó részét is eldobják maguktól és olyan biztonságos játszmát választanak ahol nem tudnak sérülni.
2018. dec. 7. 11:13
2018. dec. 7. 11:29
Felek a szerelemtől mert akkor nem látok tisztán nem tudok racionálisan gondolkodni , sokkal sebezhetőbb vagyok akkor. Kerülöm is a szerelmet kizárom az eletembol mert vannak celjaim amit egyedül akarok elérni , szerelem mellett ez nem megy. Sok lemondással jár egy kapcsolat
N24
2018. dec. 7. 13:05
Nálam időszakosan mindig jelentkezett ilyesmi. Mikor mondjuk nem volt senkim, próbáltam tényleg csak magamra koncentrálni és haladni az életemmel mindig kicsit féltem tőle, hogy találok valakit, akibe beleszeretek. Mert nekem olyankor a párom mindig nagyon fontos, néha még a saját érdekeimnél is sokkal fontosabb. És tudtam, hogy nem biztos, hogy tudnék ennyire jól haladni, ha beleszeretnék valakibe. De nyilván ez a félelem elmúlt, ha találtam valaki olyat, akiért megéri.
2018. dec. 7. 13:24
Én szeretnék szerelmes lenni csak eddig nem volt olyan lány aki igazán megfogott volna 23/f! :)
2018. dec. 7. 16:49
Én ilyen vagyok, sajnos. Ha valaki megközelít, mert bejön neki a stílusom vagy valami, és kezd többet érezni, akkor én öntudatlanul elmarom magam mellől az illetőt, pedig szeretnék már párt magam mellé.
(privátozók figyelmébe: csak F.)
2018. dec. 7. 17:24
Paran mar megfogalmaztak elottem. Rajtam is keresztulment parszor. Az elsonel meg nagyon tini voltam, nyaralason volt, 2 hetig tartott, sosem lattam tobbet. A masodik a munkahelyemen volt, viszonzatlan volt, nagyon gaz. A harmadik a felesegem lett, majd 2 evtized utan valas.
Atelni nagyon jo, de iszonyatos is egyben. Egyreszt egy nyalas, romantikus, roncs leszel hetekig, ami teljesen karakteridegen tolem, barki kerdezi letagadom. Masreszt annyira kiszolgaltatott leszel, hogyha rossz kezekbe kerulsz, akkor a legdurvabban is kihasznalhatnak. Es mint fent irtam, nem tart orokke. Hogy felek tole? Bevallom ferfiasan: Igen. Egyszeruen nem tudom kontrollalni. De ellene tenni sem.
2018. dec. 7. 20:13
Kapcsolódó kérdések: