Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám megóvni magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megóvni magam a szerelemtől?

Figyelt kérdés
Eddig mindig csak plátói szerelmeim voltak. Biztos, mert csúnya vagyok, vagy ki tudja, én már sose akarok szerelmes lenni, mert nekem ez mindig csak fájdalmat okozott. Elég volt belőle!
2017. szept. 30. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Képet!
2017. szept. 30. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Képet!
2017. szept. 30. 21:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Képet nem fogok küldeni!
2017. szept. 30. 21:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor küldj festményt!
2017. szept. 30. 21:56
 5/15 A kérdező kommentje:
A szégyen erősebb.
2017. szept. 30. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
tehát csúnya vagy... ez lehet probléma
2017. szept. 30. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Akkor öld meg magad ennyi. Picsogás és önsajnáltatás helyett még lehet, hogy az is jobb lenne.

Egyébként pedig sehogy se tudod megóvni magad a szerelemtől, mert az nem így működik.

Ja, de megtudod, ne mozduljon ki otthonról!

2017. szept. 30. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem is csak viszonzatlan szerelmeim voltak, sőt. Elkeseredve még sem vagyok... biztos vagyok benne, hogy - még akkor is, hogy ha nem nézek ki jól és válogatós vagyok ennek ellenére:D - találok majd valakit, akinek bejövök és tud majd szeretni.

Mennyi idős vagy? Fiú/lány?

2017. szept. 30. 22:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, 22.
2017. szept. 30. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:

8# vagyok

Én is, csak egy évvel idősebb. Nem hiszem, hogy fel kéne adnod és ilyeneket irkálni. Mindenki találhat magának párt, hogy ha normális és van benne valami érték. :) ( Na jó, sajnos a nem normálisak is, de azt most hagyjuk:D )

Legyen önbizalmad!:) Vagy legalábbis kevésbé mutasd ki, hogy nincs.

2017. szept. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!