Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szerelemtől, nem merek szerelmes lenni. Ez mitől lehet? Van más is így?
Ha valakivel közelebb kerülünk egymáshoz, akkor azonnal dobom, megfutamodok. Hiába kezdem el megszeretni meg vonzódni hozzá...
Mindig kimenekülök a dolgokból, ha forrósodik a helyzet :/
Furcsa de ez rámm is igaz.. :/ akkor most én is sérült vagyok érzelmileg??
Mert szerintem nem feltétlen függ össze ez a kettő tényező.
Nekem volt már hasonló érzésem. Szakítás utáni időszakban.
Megsérültem és azért féltem bármi hasonló dologba belekeveredni.
Én is pont ebben a cipőben járok,de ennek ellenére belementem komolyabb kapcsolatba egyszer-kétszer... Nem mondom, hogy nem érte meg, mert legalább kapisgálom, hogy mik a komoly kapcsolat kritériumai, és hogy miből fogok kimaradni mostantól...
Jól írták az előzőek, biztos valami sérülés ért a családodban, amiért nem tudsz bízni a másik nemben. Nálam például a szüleim válása okozta, illetve, hogy az apámmal egyébként se volt soha szoros kapcsolatom.
22/N
Az ilyet nem a családban történt sérelmek okozzák, inkább az, hogy ha nagyon a tenyerükön hordozták az ember gyerekét. Persze a világon senki sem látja be, hogy őt annyira a tenyerükön hordozták volna. Sőt! Mindenkinek a saját sorsa a legsanyarúbb. Mindazonáltal egy fájdalommentes élet után természetes dolog, ha fél valaki a sebektől. Hiszen nem ismeri azok természetét, és az ember az ismeretlentől fél leginkább. Az is okoz bizonyos félelmet, hogy a párkapcsolatban adni kell. Gyermekkorban csak kap az ember, s ez bizonyos fokú önzést eredményez. Nem szívesen tanul meg adni.
Azt is be kel látni, hogy a szerelem nem egy kényelmes sétagalopp. Óriási hormonális viharok, bipolarizált kedélyhullámzás, a külvilág teljes kizárása, folyamatos életveszély jellemzi. Kiforgatja önmagából az embert, míg tart a lángolás. De azt is látni kell, hogy szükség van erre. Csak ebben az őrült lángolásban olvad le az emberről a sok salakanyag és marad meg a benne rejlő értékes érc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!