Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki viszonzatlan szerelemtől is boldog?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm szerelmes egy férfiba aki nem viszonozza az érzéseit. ( fél éve probálkozik a férfinál), ettöl függetlenül mindig nagyon boldog, sosem szomoru ha róla mesél stb.. pont hogy majd kiugrik a bőréböl. Hogy lehetseges ez? Nekem nagyon furcsa.2017. nov. 18. 23:03
1/10 AchromaticSmarties válasza:
Még nem jutott el a csöpp agyáig, hogy semmi esélye.
2/10 anonim válasza:
Nem hajlandó szembenézni a realitással.
5/10 anonim válasza:
A szerelme inkább csak rajongásnak tűnik, és maga az érzés tetszik neki.
6/10 Heart of Darkness válasza:
Úgy lehet, hogy még egy ilyen viszonzatlan dolog is hozhat némi boldogságot, ha belegondolsz. Van kire szeretettel tudsz gondolni, van miben reménykedned, van kivel elképzelned esténként azt amit nem kapsz meg és legfőképpen nem érzed magad végtelenül üresnek és ha gyakori kapcsolatban vagy az illető személlyel akkor valószínűleg jól elvagy vele és ha ő is elvan veled, csak épp a szerelmed nem viszonozza az is egyfajta boldogságnak tudható be. Lehet a barátnőd is így van vele vagy csak szimplán egy képzelt valóságában éli az életét.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért.. Örülök neki hogy boldog, inkább igy lássam mint szomoruan, csak furcsálom..:D
2017. nov. 18. 23:11
8/10 A kérdező kommentje:
Elég álmodozó tipus abba igazatok van, olyan mint egy gyerek, pedig már nem az. Bár ez nem rossz tulajdonság szerintem csak szokatlan talán.
2017. nov. 18. 23:14
9/10 anonim válasza:
Ameddig láttam őt és beszéltem vele minden nap én is boldog voltam. Aztán amikor már nem tudtam majd belehaltam. Évekig szenvedtem.
10/10 anonim válasza:
Talán éppen mert felnőttebb vagy önzetlenebb, mint az itteni hisztigépek, akik Dunának akarnak menni és mindent sz...rnak látnak a viszonzatlan "szerelmük" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!