Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még mindig rajta van a társkeresőn. Mi lehet a gond? F/21
Szeret flörtölni másokkal is. Nem vesz komolyan. Esetleg randizgat, kalandozik melletted.
Ezzel én is így voltam, hogy töröltem magam. Amikor rákérdeztem azt mondta hogy ő is. Csak azt felejtette el mondani hogy a másikon még fent van. Csináltam egy kamu profilt és írtam neki. Válaszolt és bele ment a flörtölésbe.
Amikor újra rákérdeztem konkrétan akkor hazudozni kezdett, hogy már nem is lép fel oda csak nem tudja törölni ... bla, bla,.... Ezzel volt tele a pohár.
Tinderen ismertem meg a párom. Első találkozó után én már töröltem is magam annyira éreztem hogy ez jó lesz. Kb. a 3-4. találkozó után mondta hogy ő is letörli.
Persze most én is furcsán nezhettem de lényegében nem volt kimondva hogy együtt vagyunk mert ismerkedtunk csak.
De ő is később törölte. Egyébként mit mond miért van még fent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!