Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm még mindig rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm még mindig rajta van a társkeresőn. Mi lehet a gond? F/21

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már több mint egy hónapja randizgatunk, társkeresőn ismerkedtünk össze. Azonban egyik találkánk során teljesen véletlenül megláttam a mobilján a társkeresős applikáció ikonját az értesítések számával. Én már letöröltem magam onnan, de mint kiderült ő még mindig rajta van. Ezen a dolgon azóta már töbször összekaptunk, mivel én úgy vélem, ha már pasijának tart (ezt ő maga mondta), akkor mit keres még ott? Azt mondja, hogy nem bízok meg benne stb. Még nem vallottam neki szerelmet, de következő alkalommal megszerettem volna tenni. A netes beszélgetéseink is eléggé elhidegültek. Szerintetek mi lehet a gond?

2018. dec. 5. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Keresi a jobbat addig egy fix is befér.
2018. dec. 5. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Szeret flörtölni másokkal is. Nem vesz komolyan. Esetleg randizgat, kalandozik melletted.

Ezzel én is így voltam, hogy töröltem magam. Amikor rákérdeztem azt mondta hogy ő is. Csak azt felejtette el mondani hogy a másikon még fent van. Csináltam egy kamu profilt és írtam neki. Válaszolt és bele ment a flörtölésbe.

Amikor újra rákérdeztem konkrétan akkor hazudozni kezdett, hogy már nem is lép fel oda csak nem tudja törölni ... bla, bla,.... Ezzel volt tele a pohár.

2018. dec. 5. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Kuka..
2018. dec. 5. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Én társkeresőn ismertem meg a páromat, fél éve vagyunk együtt, de fenn maradtam az oldalom, csak nem vagyok aktív... Eszem ágában sincs megcsalji
2018. dec. 5. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A társkereső nem arról szól, hogy az első alkalommal le kell regisztrálni, mert ha 3 hónap múlva dobod, akkor ciki lesz ismét fellépni, hogy ráírjon egy úgymond már ismerősre, azzal.a szöveggel, hogy ne gmharagudj, az előző kapcsolatom nem jött be, ha áll még a meghívásod, akkor most szabad vagyok. Addig is inaktív, míg nem biztos a dolgában.
2018. dec. 5. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Tinderen ismertem meg a párom. Első találkozó után én már töröltem is magam annyira éreztem hogy ez jó lesz. Kb. a 3-4. találkozó után mondta hogy ő is letörli.

Persze most én is furcsán nezhettem de lényegében nem volt kimondva hogy együtt vagyunk mert ismerkedtunk csak.

De ő is később törölte. Egyébként mit mond miért van még fent?

2018. dec. 5. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy elég sűrűn jár fel. Élőben viszont minden okés.Nem tudom, hogy hogyan tudnám ezt megbeszélni vele úgy, hogy lehetőleg ne szakítás legyen a vége.
2018. dec. 5. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá miért jár fel, keresgél még? Szeretnéd tudni hányadán álltok. Szerintem ez teljesen korrekt kérdés.
2018. dec. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!