Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy férfiba. És lehet hihetetlen lesz egyeseknek, de a személyiségébe szerettem bele, de iszonyúan. Nagyon szeretnék vele lenni, vagy ha nem lehet, akkor később egy ugyanilyen személyiségű embert találni. Mit tanácsoltok?
Ebbe mi a lehetetlen?! Én is ugyanígy voltam egy lánnyal kapcsolatban. Megmondom öszintén, bár nem csunya, de nem volt az esetem, mégis mikor megismertem és megtetszett a személyisége, annyira beleszerettem és egyszerűen megszűnt körülöttem más nő létezni, ez az egy lány vonzott csak is.
Na de mi a kérdésed, hogy összejöjj vele? Azt te érzed meg-e éri. Sajnos mi nem jöttünk össze csak néhány éjszakás kaland erejéig, amit bánok, hogy nem lett több, én azóta nem találtam még egy ilyen lányt, de bízok benne lesz még hasonló nő az életembe.
Mi az a személyiségében ,ami ennyire megfogott?
Kíváncsi vagyok.
Milliószor van, hogy két ember között plátoi marad a kapcsolat DE
ennek 99%-ban az az oka, hogy egyik fél sem mer a másik elé állni, és nyíltan, minden “jelek adása”, meg 50 oldalas körmondatok helyett egyenesen megmondani, hogy szívesen randizna vele.
Közeledj felé, kezdeményezz beszélgetést.
Nézz a szemébe, mosolyogj, érintsd meg. De legfőképp kommunikálj vele. Kevés ha csak te tudsz az irányába táplált érzéseidről. Ezt jelezd is felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!