Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy férfiba. És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy férfiba. És lehet hihetetlen lesz egyeseknek, de a személyiségébe szerettem bele, de iszonyúan. Nagyon szeretnék vele lenni, vagy ha nem lehet, akkor később egy ugyanilyen személyiségű embert találni. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 01:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Ez totál fogyatékos kérdés,no comment.
2018. dec. 1. 03:45
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Ebbe mi a lehetetlen?! Én is ugyanígy voltam egy lánnyal kapcsolatban. Megmondom öszintén, bár nem csunya, de nem volt az esetem, mégis mikor megismertem és megtetszett a személyisége, annyira beleszerettem és egyszerűen megszűnt körülöttem más nő létezni, ez az egy lány vonzott csak is.

Na de mi a kérdésed, hogy összejöjj vele? Azt te érzed meg-e éri. Sajnos mi nem jöttünk össze csak néhány éjszakás kaland erejéig, amit bánok, hogy nem lett több, én azóta nem találtam még egy ilyen lányt, de bízok benne lesz még hasonló nő az életembe.

2018. dec. 1. 04:01
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Mi az a személyiségében ,ami ennyire megfogott?

Kíváncsi vagyok.

2018. dec. 1. 05:57
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Milliószor van, hogy két ember között plátoi marad a kapcsolat DE

ennek 99%-ban az az oka, hogy egyik fél sem mer a másik elé állni, és nyíltan, minden “jelek adása”, meg 50 oldalas körmondatok helyett egyenesen megmondani, hogy szívesen randizna vele.

2018. dec. 1. 06:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Közeledj felé, kezdeményezz beszélgetést.

Nézz a szemébe, mosolyogj, érintsd meg. De legfőképp kommunikálj vele. Kevés ha csak te tudsz az irányába táplált érzéseidről. Ezt jelezd is felé.

2018. dec. 1. 09:55
 16/17 anonim válasza:
62%
Te totál belezugtál.
2018. dec. 1. 14:50
 17/17 anonim válasza:
62%
16 .Vagyok.Volt velem is igy.Mivel én férfi vagyok és nem értem a nôi logikát velem másként esett meg.Ismertem egy nôt aki a lágyságával ,a higadtságával a visszafogott bájával volt hatással rám.Egyszerûen nálam sem a szépség volt Ami felé vonzott hanem a lelkének AZ a titkos bezárt idilje ejtett engem gondolkodóba.Mindig is egy ilyen temperamentumu karakterû nôt képzeltem el magam mellé társul.Azt hogy ez sajna ma már csak történelem azt a körûlmények vagy a sors fintora okozta.Sajnos ô meghalt.Sajnálom hogy nem beszéltem akkor vele amit még lehetett.Néha elmegy a lehetôség melettûnk integer toporzékol.de nem vesszûk észre bûszkék vagyunk vagy nem is tudom gyávák érezni.
2018. dec. 1. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!