Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen véletlen?
2013 nyarán neten ismerkedtem egy külföldi sráccal, esélytelen volt, hogy bármi legyen köztünk a távolság miatt (1500km), illetve más tényezők miatt.
Szerettem volna találkozni vele, de akkor még csak barátok se voltunk annyira. Úgyhogy írtam egy hihetetlen szituációt.
"2015. június 8, Párizsban a Notre Dame előtt délután 14.00kor"
Megígérte, ott lesz.
Aztán 4 hónappal később Pesten találkoztunk végül, majd össze is jöttünk, 8 hónappal később össze is költöztünk. Azóta is együtt vagyunk, egy harmadik országban élünk.
Még amikor eljött hozzám mutatott egy számot, ami azóta is nagyon tetszik (Lana Del Rey - Young and Beautiful)
Tavaly nyáron lehetőségünk volt elmenni Párizsba ismerősökkel. Június volt, de én már elfelejtettem, amit akkor írtam.
A kirándulás során véletlenül egy teljes napra elvesztettük egymást egy kavarodás és kisebb baleset miatt. Végül két teljesen külön helyen éjszakáztunk, telefonon tartottuk a kapcsolatot. (ez egy nagyon hosszú történet)
Aztán másnap sikerült mindent megoldani, rám ismerősök vigyáztak addig. Délben találkoztunk a téren.
Erre kitaláltuk, menjünk a Notre dame-hoz. Még mindig nem emlékeztem, mit írtam 2 éve.
Egyszer csak eszembe jutott, és megkérdeztem, hányadika van. Ekkor neki is eszébe jutott, milyen nap van, akkor már futottunk, de kicsit elkéstünk, olyan fél órát.
Amikor odaértünk, hihetetlen meg voltam hatódva, és valahol csak így véletlen szerűen megszólalt a "Young and Beautiful"
Az ilyesmi valóban véletlen?
Ez szerintem már nem :) nagyon szép történet, férfi létemre én is meghatódtam picit :)
Nagyon sok boldogságot!
Az esély megvan rá még, ha nagyon is kevés. Bocs, de én nem hiszek az ilyen felsőbb erejű sorsszerű dolgokban.
Inkább a realitás és objektivitás talaján próbálom átlátni az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!