Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy férfiba. És lehet hihetetlen lesz egyeseknek, de a személyiségébe szerettem bele, de iszonyúan. Nagyon szeretnék vele lenni, vagy ha nem lehet, akkor később egy ugyanilyen személyiségű embert találni. Mit tanácsoltok?
Keress most több hasonló személyiségű embert, hogy ne akkor kelljen, ha ez nem alakul a várakozásod szerint. Amúgy meg tényleg valószerűtlennek hat nekem.
32/f
Először talán vele kellene megpróbálni:D
A személyiség meg egyedi ugyanolyat nem fogsz találni
1# De nehéz keresni, hisz ehhez nem elég a netes társkereső, meg kell ismerni az embert.
2# Hát, figyelj, milliószor van, hogy a tetszés plátói marad, és nem lesz semmi a 2 ember közt.
3# Tudom nem lehet teljesen ugyanilyen, és az nem baj, csak a személyiségének ez a jegye, ami annyira tetszik benne, legyen meg...
"De nehéz keresni, hisz ehhez nem elég a netes társkereső, meg kell ismerni az embert."
Hát kérdező! Mondtam én olyat, hogy nem kerül időbe vagy erőfeszítésbe? Őt is megismerted valahogy nem? :)
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!