Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire vagytok bizalmatlanok hogyha egy teljesen ismeretlen srác próbálna meg veletek ismerkedni?
Rengeteg függ attól, hogy hogyan.
Ha épp sietek valahova az utcán, és megállítasz ismerkedés céljából, lehetsz te Chris Evans is, akkor is megyek a dolgomra.
Egyébként előfordulhat, de tényleg nagyon sok függ a tálalástól.
Említek egy példát:
Anno egyszer előfordult, hogy egy srác leült mellém a vonaton, és humorosan megjegyezte hogy odaadja-e párnának a táskáját, mert látja, hogy mindjárt elalszok. Utána megkérdezte, hogy miért vagyok fáradt. Így indult az egész, és végül egy jó beszélgetés lett belőle, pedig alapvetően nem jött be a srác, és végül megadtam a számom. Utána sajnos ez elhalt, mert családi tragédia történt náluk, és nem jutottunk messzire ismerkedés terén.
Összességében egy kis humorérzékkel, helyzetfelismeréssel, és kommunikációs készséggel bármi megvalósítható, ha nem adod fel az első visszautasítás után.
"Vagy ha gazdag,akkor érdekes módon megszépül!"
Ezt nem tapasztalom. Gazdag vagyok és ugyanúgy levegőnek néznek
"Ha a srác jól néz ki, megmondják. Ha nem, akkor csinálhat bármit..."
Inkább úgy mondanám, ha szimpatikusnak és vonzónak találja. De mi ezzel a gond? A kérdező talán a neki nem tetsző lányokhoz megy oda?
És egyáltalán, mi a jó fenének adjak bármi elérhetőséget egy olyan idegennek, aki nem tetszik.
"Inkább úgy mondanám, ha szimpatikusnak és vonzónak találja. De mi ezzel a gond? A kérdező talán a neki nem tetsző lányokhoz megy oda?"
Én nem mondtam, hogy gond. Ami gond, az az, hogy ezen az oldalon (meg általában mindenhol) azt hazudják, hogy a ronda férfi maga tehet arról, hogy nem kell a nőknek. Közben meg nem, mert a genetikája tehet róla.
Nem adnek elérhetőséget, mert nem akarok kapcsolatot.
Nem szeretek ismerkedni utalom ha idegen ferfiak jönnek oda hozzam
Sokszor nem értik meg a nemet , magyarázatot kérnek, nem szeretek magyarázkodni senkinek sem pláne nem egy idegen férfinak.
Amugy is nagyon bizalmatlan vagyok mindekivel akit nem ismerek
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!