Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre nagyobb divat, hogy kapcsolat elején 30as férfiak a barátnőjükhöz költöznek? Miért nem a férfi albérletébe?
Hol van előírva hogy a pasihoz kell költözni? Nem hinném hogy divat kérdése. Az költözik a màsikhoz akinek kevésbé alkalmas az otthona az együttélésre.
Az én férjem is hozzàm költözött mert sajàt hàz, ő pedig még a csalàdjàval élt anno egy 1,5 szobàs lakàsban 2 màsik emberrel , akkor 22 évesen. Nyilvàn nem mentem oda a nyakukra, úgy volt logikus ha ő költözik hozzàm, itt laktam egyedül 40 négyzetméteren. Majd valamikor veszünk közösen nagyobb otthont, vagy lakàst vagy hàzat. Meglàtjuk. Egyenlőre pénzt gyűjtünk.
#8. Ezt sokan megkapják azok akik nem hajlandók kompromisszumot kötni és mindennek úgy kell lenni, ahogy ők akarják, "mert csak" alapon. Azok is megkapják, akik annyira érzik magukat otthon, hogy belepofázzanak a másik életébe, de ha valamiért meg kellene mozdulni, akkor ők ugye vendégek, a másik meg vendéglátó.
Nyomatékosítom, ezt nem a nőkre vonatkoztatom, hanem magára a szituációra amit egyikünk említett. Maga a viselkedés forma pedig nem némi sajátosság.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!