Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg egyesek, hogy a romantikus cukormázzal szemben az emberek a jobbat szeretik, és ha jön valaki, aki jobb, akkor azért el fogják hagyni a párjukat?
Most abba ne menjünk bele, hogy szerelmes nőt el lehet-e csábítani, mert abból több oldalas vita lesz.
Nézzük más oldalról.
A nők nagy része szar kapcsolatban van. Szinte már csak lakótársak, de elmúlt minden. Rosszabb esetben a pasi egy bunkó, pl. társaságban is közönségesen viselkedik.
Láttátok a "Ha eljön Joe Black"-et?
Ott is arról volt szó, hogy a csajnak egy szar kapcsolata volt, de alapból hűséges volt. Aztán amikor egy nap belépett a kávézóba Brad Pitt már ott megváltozott minden. Azonnal felkeltte a figyelmét, és szép lassan dobta a másikat.
Ez a való életben is így van!
Miért nem lehet megérteni, hogy nem minden nő cselekszik így.
Miért akarod ezt belénk beszélni, attól megnyugszik a lelked?
Pasik is ugyanezt teszik.
A "hűség" jelzőért lemondani a bolsogságról hülyeség.
A szar kapcsolatban az marad, aki tudja, hogy úgyse akadna neki másik. Akinek akad, az miért maradna azzal, aki mondjuk mindig bántja, vagy semmibe veszi?
A romantikus filmek sok hülyeséget tartalmaznak, de ebben pl. amit fent említettem igazuk van.
a kérdést azért tettem fel, mert pl. sok pasi már temetni kezdi a reményeit arra, hogy összejön egy csajjal, ha kiderül, hogy az foglalt. Nem kell, mert lehet boldogtalan.
A másik erkölcsi ok. Egyesek még egy rossz kapcsolatot sem mernek otthagyni mert sajnálnák a másikat.
Ez nem csak a párkapcsolatokra/szerelemre/szexre igaz, hanem az élet rengeteg más területére is, hogy az embertömegek nem képesek elviselni, hogy milyen rossz a valóság, ezért inkább álomvilágba menekülnek, ahol biztonságban van a kis lelkük a való élettől.
Hagyd, ne akard őket ebből kimozdítani, mert csak dühösek lesznek emiatt, hogy kirángatnád őket a kényelmes gondolatvilágukból a való világba.
Igazad van utolsó.
Szerintem ez tökéletes topikzárásnak. Köszönöm, hogy írtál! 😁
OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!