Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen talált rá az igazira?
Figyelt kérdés
2018. nov. 22. 18:07
2/16 anonim válasza:
Én 30 vagyok, de egyre jobban úgy érzem, hogy soha nem fog eljönni. Már kedvem sincs ismerkedni senkivel.
Előtte se voltam az az ismerkedős fajta. Mivel nem vagyok túl szociális. Inkább otthonülős. Azt vettem észre, hogy a legtöbb nőnek ez nem szimpatizál. Mindenki a kalandot keresi, én meg nem tudom nekik megadni.
3/16 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy rá fogok találni de, ha 25 év alatt nem sikerült nem hiszem, hogy a hátralévő 5 évben sikerülni fog.
4/16 anonim válasza:
23 éves voltam mikor páromat megismertem. Lassan már 6 éve együtt vagyunk. Tudom, ez még semmi a több tíz éves kapcsolatokhoz képest, de párommal el tudom képzelni a családalapítást és a jövőt is. :)
5/16 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy 30 évesen azt az embert talàltam meg, aki nekem az igazi.
De az élet ugye hozhat bàrmit.
34N
7/16 anonim válasza:
18 évesen, most 46 vagyok és még azóta is együtt. Mai napig jónak mondható a házasságunk. F
8/16 anonim válasza:
42. Abszolut más érzés mint a többi volt.
9/16 anonim válasza:
Senkit nem akarok megbántani, de szerintem a régiek még normálisabbak voltak. Tehát akik most 35-45 évesek.
A mai fiatalság 30 alatt komolytalan.
Ezért is érzem úgy 30 éves létemre, hogy nincs kedvem szerencsétlenkedni. Mert a mostani fiatal korosztálynak semmi nem jó.
10/16 anonim válasza:
Ja...sokszor hittem már azt, hogy megtaláltam, de újra és újra ráb**asztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!