Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy 19 évesen még szűz vagyok. (Eddig nem talált rám a szerelem) Viszont egyre inkább kívánom már a szexet. Szerintetek várjak még az igazira vagy essek túl rajta?
Én mindenre rábeszélhető vagyok :D
Viccet félretéve ahogy az első irta! Időd mint a tenger!
Inkább várd meg míg rád talál az igazi mert ha csak igy kényszerből teszed az nem lesz az igazi :/ az más mikor azzal csinálod akit szeretsz vagy mikor azzal akit alig ismersz! Jön majd az a srác aki azt mondja gyere csajszi elmegyünk vacsizni.. vagy mivel szokás bevágódni :/
18/f
neked kell erezned, hogy akarod-e mar, 19 evesen szerintem mar minden ertelemben erett vagy a szexre, de valoban jobb ezt olyannal csinalni, akit szeretsz. en is olyannal vesztettem el, akibe teljesen belezugtam, es orulok neki...:)
18/L
Várj, én is hasonlóan vagyok és várok. :) Bár a másik nemből.
23/f
Ha az igazira várakozást választod és nem vagy félős, akkor tehetsz egy próbát nálam. Hátha egymást keressük!
Viszont nagyon esélyes, hogy nem ismered még önmagad. Nem tudod hogy viselkednél egy kapcsolatban, és mit hozna ki belőled. Az első kapcsolat sokszor azzal végződik, hogy a szerelmedből teljesen kiábrándulsz, és rájössz, hogy nem is őt akarod.
Mivel 19 évesen szűz vagy két lehetőség áll fenn
1 nem kellesz senkinek mert ronda és/igénytelen vagy
2 tényleg szerelemre vársz ami nem elitèlendő viszont nem szabad keresni mert akkor ha rágörcsölsz elkerül
Mindenesetre semmi gáz dolog nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!