Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így most már elmondjam neki, hogy mit vettem?
Figyelt kérdés
Vettem 2 ajándékot a barátomnak, az egyikről annyit elárultam neki, hogy milyen minta van rajta, majd elkezdett találgatni milyen ruha lehet az, végül el is találta, de én mégis azt mondtam, hogy nem az mert nem akartam, hogy megtudja ugyanis akkor már nem meglepetés, erre jött a válasz, hogy akkor jó mert ha azt kapná akkor nem annyira örülne. Azon gondolkodom, hogy elmondom neki, hogy mit vettem, mert szegény tökre örül, hogy olyat kap amin a kedvenc mintája van, sőt még a kedvenc márkáját is vettem, viszont maga a tárgy nem annyira fog neki tetszeni, így nem akarom még egy hónapig elhitetni vele, hogy jaj mennyire fogsz örülni.2018. nov. 22. 17:26
1/1 anonim válasza:
Háát...próbáld meg visszacserélni és venni valami olyasmit, aminek a örülne a kérdezősködése alapján. Kedvenc mintával, kedvenc márkával, csak mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!