Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Van egy szexkapcsolatom,de bele szerettem.
Elmondjam ezt a férfinek vagy inkább hallgassak róla?
Természetesen nem a kapcsolatába szeretnék belemászni,de valamiért mindketten félrelépünk.
Nekem igy nem megy..
Vagy inkább szakítsam meg vele a kapcsolatot,és majd elfelejtem?
Sose éreztem ilyet senki iránt.
Most akkor neked is van kapcsolatod?
Ez így elég necces. Ha amúgy is kapcsolatban van a pasi, akkor én nem mondanám el neki.
Birom,hogy itt mindenki meg tudja szólni a másikat,holott bárki kerülhet ilyen helyzetbe..
Valóban nem szép dolog,de te nem ismered az életemet nem is kellene itélkezned felettem.
>bárki kerülhet ilyen helyzetbe
Na, ez a legjobb :D. KERÜLHET. Ez a legundorítóbb felelősségelhárító duma. Persze, te csak egy passzív szereplője vagy a saját életednek, veled csak úgy történnek a dolgok, nyilvánvaló, hogy a körülmények összjátéka miatt KERÜLTÉL ebbe a helyzetbe, semmi közöd hozzá.
Nem. Te hoztad létre ezt a helyzeted, te vagy a felelős érte, te tartod benne magad, senki más.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: mérlegeld az opcióidat és döntsd el. Ez megint csak a te felelősséged, ne próbáld kiszervezni ránk. Akarsz valamit? Tegyél érte magad.
"Mind ketten kapcsolatban vagyunk."
Akkor ezt a hivatalos párodnak lenen célszerű elmondani elsődlegesen.
"Birom,hogy itt mindenki meg tudja szólni a másikat,holott bárki kerülhet ilyen helyzetbe..
Valóban nem szép dolog,de te nem ismered az életemet nem is kellene itélkezned felettem."
Nem ítéllek el, igaz, hogy bárki kerülhet(ne) ilyen helyzetbe, viszont bárki nem kerül ilyen helyzetbe.
Ha magadnak hazudni akarsz szíved joga, de egy másik embert hazugságban tartani öncélúan, akár kényelmi, és/vagy egyéb okokból csak halmozza a bajokat, amire gondolom nincs szükséged.Ha megtanulod tisztelni a másik embert, és nem mögötte félrelépni, hanem lezárni azt ami nem működik, nem rabolva ezzel az idejét, mert más életidejének rablása ítélkezés mentesen mondva, tényszerűen vizsgálva is pofátlan dolog, akkor kiegyenesedik a gerinced, és nem lesz aki kritizáljon, mint itt annyian.
Megesik, hogy az emberek nem váltják be az egymáshoz fűzött reményeiket, nincs ezzel semmi baj, de ha nem működik a kapcsolat, és félrelépsz, akkor zárd le az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!