Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha csak plátói a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak plátói a szerelmem akkor szépnek érzem magamat, nem szorongok a külsőm miatt mások előtt sem, de amint realizálódna valakivel valami azonnal megcsúnyulok fejben, mert érzem, hogy annak látnak. Más is volt már így?

Figyelt kérdés
Olyasmi lehet ez, mint mikor írják, hogy egyedül erősebbnek érzik magukat, de párban elgyengülnek az önfeladás, a bizonytalan önkép ésönérzet miatt.
2018. nov. 21. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
"azonnal megcsúnyulok fejben" De aranyos. :)))
2018. nov. 21. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem értem mire gondolsz. De megoldást nem tudok. Gondolj arra hogy akivrl alakul valami annak tetszel, annak megfelelsz akárminek gondolod is magad és akárhány szebb ember van körülötted ő mégis veled akar kapcsolatba kerülni.
2018. nov. 22. 08:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok. Aztán a házasságom elején végre jól éreztem magam, hiszen engem akart! És amikor tönkre ment a házasság, elhidegültünk és már nem érdekeltem nőként, megint a béka feneke alá kerültem. Nagyon nehezen jöttem ki onnan. (válás stb) Emberileg teljesen oké vagyok magammal, ismerem az értékeimet, de nőként egyre borzalmasabbnak érzem magam, és ehhez méltóan szerintem csúnyultam is (öregedni biztosan öregedtem) A barátaim szerint hülye vagyok, hogy így látom, de nem tudom, mit tegyek.
2018. nov. 22. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!