Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyal èljem túl a nyomasztó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyal èljem túl a nyomasztó emlèkeket?

Figyelt kérdés
Mindig is együtt voltunk első szerelmem volt, kiskorom óta ismerem.Véglegesen tönkretettük az egészet, és most utálom magam emiatt.Kétségbeesetten próbálok találni valakit,komoly kapcsolatra,illetve rettegek,hogy soha többè nem élem ezt át, mert ilyen csak egyszer van az életben.Szerintem soha többé nem lesz rám senki ilyen hatással,és tènyleg nem is akar többè ennyire senki.Már a felszínt kapargatva kiderül,hogy egy férfi sem mozdítaná értem a kisujját sem.Viszont tudom,hogy amíg nem alszom és telezokogom a párnám, semmi esèlyes normális kapcsolatra.

2018. nov. 21. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Miért lett végleges?
2018. nov. 21. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Nem csak te sírsz èjjelente,nem csak te cipelsz hasonló lelki terheket.Viszont ha jót akarsz magadnak,ezeket a kis csomagokat le kell raknod,különben belezakkansz ebbe az egèszbe.Muszáj elfogadnod,hogy vège,hogy okkal törtènt így,ès amin jártál,az nem a te utad.Az az ember,akit szerettèl,nem volt az Igazi,hiszen ha az volna,most is veled lenne.Egyetlen szerelem sem egyforma,soha nem tudhatod,mikor sodornak el megint az èrzelmek.Ezeket tudatosítsd magadban,fogadd el a tènyeket.Próbálj meg előre haladni az èletedben.
2018. nov. 23. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Ha kétségbeesetten ismerkedni kezdesz,miközbe más iránt érzel ilyen erős szerelmet az többet árt mint használ.

Érdekes hogy úgy fogalmazol tönkretettük.Nem magadat,nem őt hanem kettőtöket okolod.Biztosan nem lehet megmenteni?Nagyon kevés olyan kapcsolat van amit nem lehet megmemteni.Ha a másik fél is így érez irántad akkor biztosan nem lehetetlen.

2018. nov. 23. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

Ezt elolvasva a hideg kirázott,mert kb pontosan visszaadja hogyan éreztem magam néhány hónapig évekkel ezelőtt.

Szerencsére nekem nem sikerült.Azért mondom hogy szerencsére mert négy hónap szenvedés után rájöttünk hogy egymás nélkül nem tudunk élni.Most épp szerelmünk gyümölcsét próbálja álomba ringatni :))

Szerintem még a ti történeteteknek sincs vége :)

2018. nov. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!