Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzek iránta akármit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek iránta akármit is, amikor tudom, hogy semmi esély sincs rá?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismertem egy férfit, úgy álltunk egymáshoz, mint ember az emberhez, egyikünk se közeledett a másik felé szerelem terén. Sokat beszélgettünk, örültem, hogy jól elvagyunk, de ennyi. Aztán egy ideje megváltozott bennem, össze vagyok zavarodva. Jelenleg éppen alakul neki egy aranyos nővel valami, nem sokat mesél róla, de a lényeget elmondja, látszik rajta, hogy boldog, és ezt is kívántam neki. Viszont ha magamba nézek, nem tudok elmenni amellett, hogy nem vagyok iránta közömbös. Semmiképpen sem fogom elmondami. Ugye ez egy idő után elmúlik majd?

2018. nov. 21. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Még hányszor írod ki ezt a kérdést?

szerelem topic tegnap 23:55

Ez még beleférne nektek egy párkapcsolat mellett?

párkapcsolati problémák topic

tegnap 23:08

"Hogyan jöhetnék ki ebből?

2018. nov. 21. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Most írtam ki először ezt a kérdést.
2018. nov. 21. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A szívnek nem lehet parancsolni.Ezèrt van az eszed...
2018. nov. 21. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmúlik.
2018. nov. 21. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Majd elmulik. Sztem ez jobb mintha hitegetne mert megsajnált. Kezd el tudatosan eltávolodni tőle menj el bulizni ismerkedj. Vagy tarts csajos napot. Jobbat úgy sem tudok mondani. Am egyszer egy helyes pasiba belezugtam még gimiben és hát az exéhez visszament a rosszabb az volt hogy mielőtt az exéhez húzott volna issza előtte nekem csapta a szelet. Igaz visszautasított mert tudtam egy kalandnál nem lett volna több A dologból. Szóval nekemsokkal könnyebb az ilyet elengedni mint hogy tudjam hogy kellenék neki de nem lenne szerelmes belém. De ez csak egy példa.
2018. nov. 21. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
visszautasitottam*
2018. nov. 21. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!