Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Van rá esély, hogy összejöjjünk vagy hagyjam a dolgot?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel ismerkedtünk, majd miután történt köztünk egy s más, ő úgy döntött nem akar velem kapcsolatot, barátok maradtunk, mert nem akartuk elveszteni egymást, de igazából semmi nem változott a barátságunk alatt, ugyan úgy "randizgattunk". Aztán nekem pasim lett, ő pedig úgy döntött, hogy kilép az életemből mert nem tudja nézni, hogy mással vagyok. Én viszont nagyon szeretem, ő nekem a világon a legfontosabb. Szeretnék vele lenni, viszont nem tudom mit tudnék tenni, hogy összejöjjünk. Illetve nem értem, hogy mi már megint ez a hirtelen dolog, hogy megint pillanatok alatt meggondolta magát, arról, hogy mit érez.

Előre is köszi a segítséget.

2018. szept. 22. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit tudnál tenni? Első lépésként mondjuk szakíthatnál a jelenlegi pasiddal, akit nyilvánvalóan nem szeretsz. Aztán mondd el a kiszemeltednek, hogy vele akarsz lenni, ha ő ezek után sem hajlik rá, akkor hagyd az egészet.
2018. szept. 22. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

*Van egy srác akivel ismerkedtünk, majd miután történt köztünk egy s más, ő úgy döntött nem akar velem kapcsolatot

Magyarul, kihasznált, becsapott

Mit akarsz ettől a fazontól? de most komolyan?

2018. szept. 22. 22:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Szakítottam a párommal, ahogy rájöttem, hogy még mindig a másik srácot szeretem, mert tudom, hogy nem érdemli meg, hogy így legyek vele.
2018. szept. 22. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Oké, és a másik srác (akit szeretsz) tud arról, hogy már "szabad a pálya"? Meg kéne beszélnetek.
2018. szept. 22. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudja, viszont attól tartok, hogy megint nem gondolja komolyan a dolgot vagy megijed vagy nem tudom. Annyira nem értem, hogy hogyan gondolkodik.
2018. szept. 22. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig más útja nem igazán van annak, hogy kiderítsd, lehet-e valami.
2018. szept. 22. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Szórakozik veled, csak nem akarod látni. Mennyi idősek vagytok?
2018. szept. 23. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Elmondom én neked hogy gondolkododik. Szórakozik csak veled. Mi az hogy úgy dönt hogy mégse akar veled lenni. Utána meg azt mondja most hogy van barátod hogy inkább kiszáll az életedből?!

Átlátszó nagyon, jó hogy nem majd még ő lesz a mártír.

Jól pofán is csapnam amiért szórakozik.

25N

2018. szept. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!