Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most megkeresem?
A párommal két hónapja szakìtottunk két év után.Az első másfél év csodás volt,imádtuk egymást.Az utolsó fél év viszont tele volt veszekedéssel,sok dolgot egymás fejéhez vágtunk.Végül én szakìtottam,mert menthetetlennek tűnt a kapcsolat.Mostmár látom hogy nem volt az csak néhány beszélgetés kellett volna hogy tisztázzuk a dolgokat.Még mindig szeretem,és biztos vagyok benne hogy ő is engem.Mivel én szakìtottam úgy érzem nekem kell keresnem őt.Vélemények?
Mindketten 26 évesek vagyunk és én vagyok a nő
"Akinek egyszer nem voltál elég annak késöbb se leszel"
Gondoltam megkúrtak páran aztán most rájöttél,hogy a kutyának se kellesz
Ha annyira szerettétek volna egymást akkor vagy te vagy ő nem hagytátok volna annyiban, hanem akkor megbeszéltétek volna.
Téged pedig valahogy ez által gyengének tartalak, illetve valahol kicsit lustának, és az egyszerűbb lehetőséget választod.
Ő nem akarta,de én hajthatalan voltam.Tudom nagyot hibáztam,de idővel láttam be hogy bolond voltam.
Igen lusta voltam,és nem éreztem hogy menthető lenne,de mostmár biztos vagyok abban hogy sikerülni fog
nem arra írtam, hogy lusta vagy...
De szerintem mindegy mit mondunk, győzködöd magad jó ideje már.
És addig míg meg nem próbálod, úgysem nyugszol meg.Addig úgy sem tudod lezárni.
De azért totál hülyét ne csinálj magadból!
Szóval hajrá légy rajta túl minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!