Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ùjra megkeresem ez ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ùjra megkeresem ez ciki?

Figyelt kérdés
Ismerkedésnél elmondta, hogy egy darabig nem lesz komolyabb kapcsolata ezért ilyen formában ne találkozzunk egyébként meg attòl még lehetne. Én elmondtam neki, hogy barátkozni nem tudok vele és nem is akarok mégis hogy gondolta ezt. Na erre már nem tudott mint mondani. Azòta két hònap eltelt, átgondoltam és már igent mondanék erre mert a társasága hiányzik. Lehet azòta már lett valakije, nem akarom hogy félreértse, de emberileg hiányzik mert szerettem vele beszélgetni, nevetni. Ráìrjak hogy átgondoltam azòta? Vagy az is lehet hogy csak mellébeszélés volt ìgy kevésbé hangzott rosszul a bocs, de nem? Azòta egyébként nem kereset, de már beszéltem vele, nem volt ellenséges ami azt illeti kicsit zavarban is volt. Szerintetek? Nem leszek szánalmas emiatt?
2017. aug. 22. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
De!
2017. aug. 22. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Keresd meg újra de most már használd az eszed is.

Amikor találkoztok ne kezdeményezz semmit. Egy kicsit felejtsd el a dolgot hogy ő kell neked és csinálj mindent hideg fejjel.

Legyél a beszélgető partnere akivel jól elvan, akinek mindent elmondhat ami a szivét nyomja.

Hallgasd meg őt, ez nagyon sokat jelent, de ne csak faggasd őt hanem te is tedd hozzá a mondanivalódat. Legyen mindenről önálló saját véleményed és ezt mond is meg neki ha nem értetek egyet akkor is.

Bólogató mindenre helyeslő pincsi ne legyél mert ha papucs vagy nem kellesz.

Kísérd el ahova el akar menni vagy te is feldobhatsz valami lazább programot miközben jókat dumáltok.

Ha így teszel a csaj egyszercsak azt veszi észre hogy milyen gyorsan repül az idő ha veled van. És hát kibe a legkönnyebb beleszeretni ?? Természetesen abba akivel a legjobban érzi magát.

2017. aug. 23. 02:22
 3/4 anonim ***** válasza:

de...ez pont szánalmas.

gondolj bele.

férfi szemmel ezt leírom...mondjuk beszélek veled, mondom h csak szex kéne (mert kb ezt írtad le mint story). Nemet mondasz, felháborodsz...majd kis idő után nem is beszélünk már.

eltelik 2 hónap (!!!) majd újra keresni kezdesz, hogy ja de, mégis érdekel...

1. mi változott 2 hónap alatt meg?

2. simán lehet hogy már van más akár erre a cáélra, akár komoly célra

3. előbb elhajtasz, majd futsz utánam? felejtsd el h megbecsüllek valaha is!

4. simán azt gondolnám h neked is volt valaki, csak nem jött össze vele, vagy nem úgy, vagy az exedhez jártál vissza stb, aztán hirtelen ráuntatok egymásra, és most előveszel a kalapból, hogy azért jólenne valaki mégis...

Szóval én max kihasználnálak. de ennyi. de lehet még az sem.

26/F

2017. aug. 23. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
De, rohadt gáz. Hány évesek vagytok? Te vagy a lány, ugye? Ne legyél ilyen gyerekes. Te nem hiányzol neki, ha nem esett volna le.
2017. aug. 23. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!