Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ha ezek után újból, megkeresem a csajt?
2 évvel ezelőtt a villamoson látott egy csaj, és később kiderült hogy a lakóhelyem környékén lakik egy családtagja, egyre többet láttam itt, annál jobban gondoltam rá mert tetszett a kezdetektől fogva. Mivel sok helyről hallottam hogy ilyen olyan szép csajok csak játszanak a csávókkal meg hülyítik a fejüket hetekig, így nem mertem írni neki, tartottam a kudarctól hogy bele esem a csapdájába
Azonban Ő írt rám, és elhívott akkor nyáron kora este beszélgetni és sétálni, igazából ekkor ismertük meg először a másikat, felmentünk a várba és ott ittunk is, nekem még helyén volt az eszem nem hagytam magam, amikor ölelgetett próbáltam közömbössé tenni hogy ne számítson semmire
3x mentünk el kettesben de egyik alkalomnál sem volt semmi csupán dumáltunk, most hogy újból jó idő lett, érzem hogy hiányzik és szeretném újból lekötni magamat, de járnék is vele ha látom rajta a komolyságot
Jelenleg nincsen senkije
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!