Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon van esélyem még nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van esélyem még nála?

Figyelt kérdés
Röviden:Közösségi oldalon beszélgettem egy sráccal, aki kikezdett velem, pedig tudta, hogy 4 éve kapcsolatban vagyok, találkoztunk 1-2x, egyszer ott aludtam nála, de nem feküdtem le vele, ennek oka az volt, hogy a kapcsolatom akkor már nem működött. Aztán eltűnt és láttam, összejött egy lánnyal, rákérdeztem és neki állt feljebb, hogy hiszen én kapcsolatban vagyok. 2 hétig tartott csupán az új lánnyal. Ő 22 én 25 vagyok. Mikor együtt voltunk pedig én iszonyatosan jól éreztem magam. Azóta nem tudok másra gondolni és éreztem, hogy hasonlóan érezte magát ő is velem. Ennek már több mint egy hónapja. Azóta nem beszéltünk. A kapcsolatomnak vége lett. Vajon lenne nála eselyem?

2018. aug. 28. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha szamár akarsz lenni, és azt akarod, hogy addig használjanak, mig nem talál egy olyan nőt aki neki valóban kell, akkor hajrá, nyomulj.

Ha ennél különb embernek tartod magad, akkor meg előszőr is, abban a helyzetben amiben vagy nem mész fel más pasihoz. Oké, lehet, hogy tényleg iszonyat ramaty állapodtban voltál...ezt te tudod. Na de a második helyzetben, egy értelmes nő nem lép a faszi iránt, aki kapcsolatban van.Hanem inkább hagyja had menjen..Legyen boldog.

2018. aug. 28. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Már nincsenek együtt. És már én is egyedül vagyok.
2018. aug. 28. 18:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzáfűznék, hogy nagyon zavarta, ahogy volt párom bánt velem és mikor utoljára találkoztunk úgy váltunk el, hogy megszorította a kezem és azt mondta, szóljak, ha már rajottem miért vagyok még mindig a volt párommal.
2018. aug. 28. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd ha kis fuzogetes utan uriteni akar, keresni fog. Szerinted milyen ostoba faszi venne komolyan teged ezek utan? :D
2018. aug. 28. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Oké, hogy rossz volt a kapcsolatod, de én nem tudnék komolyan venni egy nőt, aki még így vagy úgy, de el van kötelezve másnak és lazán nálam aludna, még ha én is kérném erre. Fura egy világ, fura emberekkel. A csávóról nem is beszélve...
2018. aug. 28. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Azta, de jól meg tudtok ennyiből ítélni. Igazi orákulumok vagytok.
2018. aug. 28. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Valaki?
2018. aug. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!