Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy lánnyal, akivel nem tudtok beszélgetni, hátha később megnyílik?

Figyelt kérdés

A lány tök szép, de elég csendes (nem csak velem), nem igazán lehet vele jókat beszélgetni, minden azon múlik, mennyire erőltetem meg magam.

De olyan szinten, hogy nem tud mit mondani ha 3 mondatot mondok magamtól... Végig irányítanom kell, még arra is gondolnom kell, hogy olyat mondjak, amire tud majd mit reagálni :D Szóval kimerítő.

Külsőre nagyon szép, belsőre viszont nem tudom ezt hova tenni. Egyébként tetszik az, hogy rejtélyes, stb. De kérdés, hogy változhat ez? Megéri beletenni vajon az időt?

2018. nov. 15. 18:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Az introvertált pont, hogy nem fogja járatni a száját, csak hogy hang jöjjön ki rajta."

most butaságot mondtál, és látszik, hogy nem érted, mit írtam.

mi intrók valóban nem szeretjük a felesleges szófosást, de az egy teljesen más kategória, hogy képesek vagyunk jól kommunikálni, élvezettel beszélgetni, mert nem vagyunk se kukák, se fogyatékosok, se maulfaul emberek.

2018. nov. 15. 21:09
 22/22 anonim ***** válasza:
#17+1. Rám is detto ez illik.
2018. nov. 15. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!