Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy lánnyal, akivel nem tudtok beszélgetni, hátha később megnyílik?

Figyelt kérdés

A lány tök szép, de elég csendes (nem csak velem), nem igazán lehet vele jókat beszélgetni, minden azon múlik, mennyire erőltetem meg magam.

De olyan szinten, hogy nem tud mit mondani ha 3 mondatot mondok magamtól... Végig irányítanom kell, még arra is gondolnom kell, hogy olyat mondjak, amire tud majd mit reagálni :D Szóval kimerítő.

Külsőre nagyon szép, belsőre viszont nem tudom ezt hova tenni. Egyébként tetszik az, hogy rejtélyes, stb. De kérdés, hogy változhat ez? Megéri beletenni vajon az időt?

2018. nov. 15. 18:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Például írok neki 5 sort magamról, akkor be kell tegyek a végére egy kérdést, mert tudom h amúgy bajban lenne...

Az 5 soromat minden alkalommal skippeli (ritka eset ha 2-3-4 szó semleges szót ír rá) és csak megválaszolja a kérdést, amit felteszek. (azt akár néha bővebben)

Vagy küldök neki egy képet egy munkánkról, lényeg amit "alkottunk", de nem reagálja le, hanem csak az őrá vonatkozó részt "látja meg".

Ilyet még nem láttam, nem hiszem h betegség lenne, de nagyon durva élmény:D

2018. nov. 15. 18:56
 12/22 A kérdező kommentje:

Utolsó: még csak 1szer találkoztunk, de ismertem korábbról, akkor is hallgatag volt, bár 1v1-be nem sokat beszéltem korábban vele.

Néha fél óránként, stb válaszolok neki, vagy eltűnök egy fél napra, ellenben akármikor írok neki, 2 mp a válaszideje, kivétel nélkül. Akár hajnalig beszél velem, ha én is úgy akarom. ("beszél").

Randira igent mond elsőre, stb, már a 2.ra is igent mondott. Ha nem akarna beszélni velem, gondolom legalább nem írkálna azonnali válaszidővel, meg nem keresne :D

2018. nov. 15. 18:59
 13/22 anonim ***** válasza:
21%

találsz jobb csajt nála.

gondolj bele, ha ennek egyszer saját gyereke lesz, elég komoly hátrányba kerül majd a beszédfejlődés terén egy ilyen anyával.

van erre egy tök jó német jelző, szójátéknak sem utolsó: maulfaul

szó szerint azt jelenti, hogy lusta szájú, amúgy meg szófukart jelent.

Naja, diese Tussi ist sooo maulfaul. :(

2018. nov. 15. 19:03
 14/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

Ajajajaj, volt egy ilyesmi kolléganőm. Egy irodában dolgoztunk hónapokon át. Nekem tök természetes volt, hogy spontán pofázom a jelenlétében a hülyeségeimet, viszont amikor csendben voltam órákon át, mert a projektvezetőknek kellett összeállítsak egy komolyabb jelentést, még számonkérte rajtam, hogy miért nem szólok hozzá és miért nem szórakoztatom, nevettetem. Na akkor csapott belém a WTF-villám. Szórakoztatni? Nevettetni? Tehát cirkuszi bohóc módjára produkáljak neki munkahelyen valami értékelhető performanszt, s talán akkor majd megszán egy esetleges vacsorára meghívattatással. :DDDDDD

Még most is röhögök azon a debil nőn. Azóta összeszedett valami igen előkelő rendfokozattal rendelkező rendőrtisztet, akivel hetente mindig más-más országban erőltetett vigyorral szelfizgetnek.

Na ehhez én kevés vagyok anyagilag. :D

2018. nov. 15. 19:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. nov. 15. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Ezt úgy hívják, hogy introvertált, és nagy valószínűséggel sokkal intelligensebb nálad. Nem akar smúzolni, azt hiszem ez érthető. Meg nyilván bizalma sincs feléd. Ha adsz neki időt, és megfelelő szellemi partner vagy, akkor megnyílhat.
2018. nov. 15. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
38%

# 16 én is introvertált vagyok, és rengeteg inrót ismerek.

Az egyik legnagyobb félreértés és mítosz velünk kapcsolatban, hogy nem tudunk kommunikálni, beszélgetni.

Én remekül tudok, mert vannak saját gondolataim, közlendőim, és képes vagyok kezdeményezni egy beszélgetést, vagy rácsatlakozni, illetve fenntartani akár tóbb órán át egy diskurzust, anélkül, hogy a beszélgetőpartnerem kínosan érezné magát.

A legtöbb intró NEM olyan, amilyennek a kérdező legestette a csajt.

A másik félreértés, hogy mi intrók szükségszerűen mindig csendesek vagyunk társas interakciókban. De ez NEM igaz, nagy társaságban inkább feszengünk, de ha néhány ember, az úgynevezett magántársaságunk vesz körbe, szeretteink, szerelmünk, barátaink, közeli kollégáink, akkor kifejezetten szellemes, izgalmas beszélgetőpartnerek vagyunk, tudunk rikoltva nevetni, hangosan is beszélni és gördülékenyen, értelmesen kommunikálni.

Ez a csaj más kategória szerintem.

2018. nov. 15. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
32%
Jav.; A legtöbb intró NEM olyan, amilyennek a kérdező LEFESTETTE a csajt.
2018. nov. 15. 20:52
 19/22 anonim ***** válasza:
@17: szerintem meg de. Az introvertált pont, hogy nem fogja járatni a száját, csak hogy hang jöjjön ki rajta. Pláne nem kvái idegenekkel.
2018. nov. 15. 20:55
 20/22 A kérdező kommentje:

17-es, valóban igazad van. Mivel magam is introvertált vagyok, minden szavad stimmel.

A lanynak nincs is nagyon hobbija, eleg bizonytalan mindenben, inkabb ez lehet az oka (esetleg megspekelve nyilvan introvertálsággal de az magában nem ilyen lenne)

2018. nov. 15. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!