Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél olyannal kapcsolatba akinek mindegy?
Ismerkedem egy sráccal és talán kezdek szerelmes lenni.
De azzal jön, hogy ő hosszu távra tervez és ha én nem, akkor mondjam meg, mert neki olyan kell aki szintén.
Nos ezek szerint neki édes mindegy hogy velem vagy màssal.
Csak mert nekem pl rosszul esne ha lelépne egyszeruen, en nem igy fogom hogy ha ő nem, sebaj, akkor majd mással. Persze ez következne de én többet érzek annàl hogy ilyen lazàn vegyem.
Szoval mintha nem lenne bennünk egyformàn a szikra. Mintha ő semmit nem érezne.
Amikor ezt mondtam neki hogy ez a minden mindegy hozzààllàsa elbizonytalanit es lehoz es inkàbb akkor pl hivok màst bulizni mert neki az is mindegy bulizunk együtt vagy csak sétàlunk egy oràt megint, arra azt mondta hogy neki nem én vagyok a mindegy hanem csak a helyszin. Neki nem több velem egy buli mint egy séta.
Es még mindig el vagyok igy bizonytalanodva. Mintha en jobban ragaszkodnék mint ő hozzám.
De közben tervezi hogy komolyan gondolja. Kesőbb összeköltözés, be akar mutatni otthon, stb
Mit várhatok igy?
Egy férfi, aki komoly kapcsolatot keres és nem akar újra csalódni. Hidd el, hogy fontos vagy ennek a fiúnak.
"mindegy bulizunk együtt vagy csak sétàlunk egy oràt megint, arra azt mondta hogy neki nem én vagyok a mindegy hanem csak a helyszin"
Ez azt jelenti, hogy ő VELED akar lenni, teljesen mindegy, hogy hol és hogyan, de azt veled. Séta közben jobban tud rad figyelni mint buli közben, esetleg ezért sétálna inkább.
Ha neked az kevés, hogy egy férfi hosszú távon akar veled lenni, akkor mit szeretnél?
9.
És honnan tudjam hogy ez most "kölcsönös tisztelet" és nem pedig az érdektelenség, közömbösség.
Nézzétek forditva!
Nektek hogy esne ha a párotok bevàgnà azt, hogy ha más kell neked, nyugodtan, semmi gond, csak szolj előtte és mehetsz, megérti sebaj, majd keres màst.
Erre a vàlaszra is kivàncsi vagyok .
Nem az jön le hogy nem szàmítasz neki, lazán lecserél?
Még jelenleg heti egyszer találkozunk.
Sétálunk.
Nekem már ez kevés, de ugy tűnik neki ez is mindegy.
És olyanokat eszelt ki most hogy munka előtt tudunk találkozni pár orát
Á véletlenul sem szombat vasárnap, amikor nem dolgozik, vagy több napot látnám, vagy program vagy bármi.
Kemény heti egy alkalom séta
Mintha nem is akarná szorosabbra fűzni.
Ez a mindegy elve már dühítő nekem.
Lett egy stratégiám.
Ráhagyok mindent, csak igeneket fogok mondani. Ha sétálni hiv akkor arra ha máshova, akkor arra.
Rá hagyom az irányitást.
Kíváncsi vagyok meddig fogunk csak sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!