Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a páromat az új munhahelytől?
Teljesen gördülékeny a kapcsolatunk, most érzem egyedül azt hogy nem veszi figyelembe az én véleményemet.
Fix helyen dolgozik, nem kapja a legnagyobb összeget ugyan de biztos munka , nincs leépítés, és ez a cég támogatta velem együtt amikor beteg volt, műteni kellett.
A napokban felbukkant egy alak (akit ő nagyon jól ismer) és egy ajánlatot tett neki, 50 ezer többlet fizetéssel ami nekem furcsa. Amennyi tapasztalattal ő rendelkezik, se hol sem adhatnak meg, arról nem beszélve hogy tudom ott a volt párja is.
Féltem őt, rossz előérzetem is van és olyan érzésem van hamar két szék közé ül ha felrúgja a fix helyét.
Mit csináljak?
Ha 500.000 lenne az az 50.000 még azt mondom oké, hogy elgondolkodik rajta. De 50k pluszért feketézni nem hinném, hogy jó ötlet. Akkor már menjen el füvet nyírni 200 m2-ként 10k-ért füvet nyírni, aztán 5 alkalomból meg is van az 50k ugyan úgy feketén.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!