Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a páromat az új munhahelytől?
Teljesen gördülékeny a kapcsolatunk, most érzem egyedül azt hogy nem veszi figyelembe az én véleményemet.
Fix helyen dolgozik, nem kapja a legnagyobb összeget ugyan de biztos munka , nincs leépítés, és ez a cég támogatta velem együtt amikor beteg volt, műteni kellett.
A napokban felbukkant egy alak (akit ő nagyon jól ismer) és egy ajánlatot tett neki, 50 ezer többlet fizetéssel ami nekem furcsa. Amennyi tapasztalattal ő rendelkezik, se hol sem adhatnak meg, arról nem beszélve hogy tudom ott a volt párja is.
Féltem őt, rossz előérzetem is van és olyan érzésem van hamar két szék közé ül ha felrúgja a fix helyét.
Mit csináljak?
Milyen új munka? Hol és mit kéne csinálni? Bejelentett? Melyik cégnél?
Ha rendes, legalási, bejelentett cégről van szó, akkor mi a problémád?
Nem lesz lejelentve => TB, nyugdíj? Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki ilyen döntést hozzon?
Az 50 ezer többlet meg simán kijöhet úgy, hogy mivel nem lesz lejelentve, nem fizetnek utána járulékot, ergó a cég is "jól jár", mert kisebb költséggel kap munkaerőt.
> Másrészt pedig, gyanus hogy ennyivel nagyobb a többlet
Havi 50 ezer azért nem akkor nagy "többlet". A bejelentés hiánya viszont szar, már ha nem keres mondjuk 700 felett nettó, szóval tud félretenni/befektetni
Nem azt irta, hogy nem lesz bejelentve, hanem hogy nem rendesen, vagyis nem a teljes osszegre.
Szerintem te leginkabb feltekeny vagy.
Mindenesetre erosen meggondolando, de ez az o dontese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!